Kis fiam június 8-án lesz 1 éves! Szeretnék neki valami szép ajándékot. Segitcsetek! Van valami ötletetek a szülinapi bulijához díszítés, ételek?
anyunak egy helyesírási kéziszótárt
ezt szeretném, így 1 évesen ;-)
Köszönöm mindenkinek! Nem magunknak csinálom a bulit,csak annyira szeretem és szeretném ha érezné az a nap más kicsit mint a többi! Számunkra minden nap ünnep ő.
Nem tudok helyes írni,ezért nem kellene gúnyolódni.
Szeriontem erre nagyon jó egy kirándulás.
Mondjuk állatkertbe, vagy piknik a közeli természetben vagy barkban, sok énekléssel és játékkal. jól elfárad, de igen a bulit annyira nem fogja értékelni, legfeljebb elfárad hamar a sok embertől és nyűgös lesz és le kell fújni az egészet. Családi kiruccanás bőven jó erre, akár arcfestéssel akár lufival :-) majd ha nagyobb lesz meghívhatod az ovis társait de amíg nincs neki addig felelsleges .-)
Max. lufival diszíts, mást nem fog értékelni.
És ahogy írták előttem is, a nagy felhajtás felesleges még egy ilyen picinek.
Ám én sem így gondoltam anno mikor pici volt a lányom. 3-4 évesen sem érdekelte különösképpen az igyekezetem és a diszítés sem.
10 éves volt amikor igazi szülinapi bulija volt, egy halom barátnővel. Akkor már tényleg élvezte. Táncoltak, nevetgéltek, ettek-ittak stb.
Idén nem tartottunk bulit, csak a szűk család volt itt, de ettől még ugyanolyan különleges volt a születésnapja mintha itt lettünk volna 30-an.
Viszont megígértem neki hogy talán jövőre megint bevállalunk egy ereszd el a hajam típusú szülinapi bulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!