Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kis fiam június 8-án lesz 1...

Bubu18 kérdése:

Kis fiam június 8-án lesz 1 éves! Szeretnék neki valami szép ajándékot. Segitcsetek! Van valami ötletetek a szülinapi bulijához díszítés, ételek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 16:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is felesleges még egy egyévesnek, érzi ő, hogy szereted, mert ellátod, és nekik ekkor ez még elég. (Meg persze a nyugodt környezet, törődés...)

Nem azt mondom, hogy semmibe kell venni a szülinapot, de ez tényleg inkább a családnak ünnep ilyenkor. Tapasztalat, most volt az unokaöcsém születésnapja, ő már két éves lett, és ettől függetlenül nem nagyon hatotta meg a dolog. Persze a tortából evett pár falatot, az ajándék játékok között tombolt egy kicsit, de ennyi. Egy egy éves pláne nem foglalkozik még semmivel.

A helyesíráson meg dolgozni kéne, mert különben később, mikor a gyereked nagyobb lesz, hogyan segítesz majd neki? Szerintem ez fontosabb lenne a gyerek szempontjából is, mint egy "buli" az egyéves születésnapjára...

(Nem bántásnak szánom.)

2012. máj. 7. 10:01
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
2-es válaszoló vagyok: én sem bántásnak szántam, úgy látom, elég sokan látják úgy, ahogy én, hogy felesleges még egy egy évesnek bulit rendezni. Érzi másból is, hogy szereted. MOndom én, aki 8 évet várt, hogy megfoganjon a kisfia, nekem igazán elhiheted, hogy nem ez a fontos. Én nem is rendeztem semmit az 1 éves szülinapjára, de ha kell én éjszaka még mindig felkelek hozzá akár félóránként is, soha nem hagyom sírni.
2012. máj. 7. 10:11
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

Adjátok meg a módját, mert ha elmúlik a nap nyom nélkül, mire fogtok belőle emlékezni? Engem nem vinne rá a lélek, hogy az csak egy ugyanolyan nap legyen, mint a többi. Nem tudnék nyugodt lelkiismerettel lefeküdni aludni este.

Nálunk az unokaöcsém 1. születésnapján ugyanúgy volt torta, amiből a kis ünnepelt persze csak pár falatot evett, elénekeltük neki a Halász Judit: Boldog születésnapot c. dal refrénjét. Ajándékokat kapott, fiú létére virágot is, egy fonott kosárkában virágkompozíciót, tetején, a fogóján plüss majmocskával, és még egy szál lila, azt hiszem szegfűt is. Meg volt lepődve, hogy mi ez a felhajtás körülötte, de tetszett neki, hogy agyon van puszilgatva. Testvérem anyósa meg elővette a már 4 éve meglévő, de addig sosem használt Zsolnay kávéskészletét az alkalomra.

És ismerősök videófelvételein is, ahol már van gyerek, azt láttam, hogy mindenhol gyönyörűen megünnepelték a picit. 1. születésnap csak egyszer van, ez egy igenis jelentős esemény. Volt ahol lufik voltak a lakásban, ahol kert van, még ott is, torta, volt ahol több is, még formatorta is. Ünnepi teríték. Mindneki szépen felöltözve. Hát, valahogy így kéne - szerintem.

2012. máj. 7. 11:49
 14/25 anonim válasza:

Látzsik hogy nem olvassátok egymás hozzászólásait.

Van vagy nyolc ugyanolyan írás.

És van egy gyász jelentésünk is :-D

egy egyéves kisgyereket azért nem nehéz boldoggá tenni!! több kreativitást :-)

2012. máj. 7. 12:07
 15/25 A kérdező kommentje:

A családon belül szeretnénk meg ünnepelni, meg 10 éves unoka tesói kérdezik hogy ugye lesz torta, stb akkor hagyjam ki!

Sajnálom ez egy betegség dixkalkula,és dixgráfia nem tudok helyesen irni.Majd amiben tudok segitek nemi amiben nem akkor a tanárai fognak vagy az apukája.

2012. máj. 7. 12:58
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Ne hagyd ki! Csinálj neki és magatoknak igazi ünnepséget. Fotózzatok le mindent.
2012. máj. 7. 13:16
 17/25 A kérdező kommentje:
:D Csinálok is! Nem mindenki ért egyet de akkor is minden nap ünnep hogy ö van a szülinapja meg a legcsodásabb:) hoyg ö világra jött:) Meg hoyg magyarázam meg az unoka tesoinak hogy ö nem kap tortát stb:) Lesznek :) milyen ajándékot agyak?
2012. máj. 7. 15:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Én két szép felsőt vettem neki ajándékba, meg egy tigrises (Micimackóból) kanál-villa készletet.
2012. máj. 7. 16:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Zenélő formabedobót is vehetsz neki.
2012. máj. 7. 16:57
 20/25 anonim válasza:
vegyél neki játék hangszereket. Öröm ha a gyerek játszik még inkább ha nem éles és hallod hogy hol van ;-)
2012. máj. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!