Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Meg szeretném lepni születésna...

Meg szeretném lepni születésnapján. Kreatív ötletek?

Figyelt kérdés

A páromnak gyermekkorában soha nem volt igazi születésnapi ünneplése, tortája is először 18 éves korában volt, amikor a nővére készített neki egyet. Így aztán, mikor első együtt töltött szülinapjára készítettem egy emeletes tortát az jobban esett neki, mint bármilyen ajándék. A következő szülinapokon aztán igyekeztem arra fektetni a hangsúlyt ami kimaradt a korai évekből: feldíszítettem lufikkal a szobát, vagy épp készítettem olyan nagy "Boldog szülinapot!"-os kiírást.

Idén Finettis tortát készítek, viszont nem tudom hogyan lephetném meg ilyen dekorációs eljárásokkal. Esetleg ötletek?

2012. márc. 9. 10:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Én most nem dekorálási javaslatot mondok, hanem azt javaslom lepd meg egy szülinapi bulival.

Tarts mindent titokban, szervezd le a helyet, kaját, piát. A barátaitoknak szólj, de ők is tartsák a szájukat. Beszéld le velük hova és hányra menjenek. Te előtte ellenőrízd le hogy minden klappol a helyszínen, mindenki ott van minden a helyén van stb.

Valakivel beszéld meg hogy amikor ti a közelbe értek a pároddal, megcsörgeted és akkor oltsák el a lámpákat. Csak akkor kapcsolódjanak fel a fények ha a párod belép és mindenki egyszerre kiálthassa hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!

Én ezzel egyszer megleptem a párom és a hatás fenomenális volt.

Úgy csináltam mintha annyira nem lenne fontos a szülinapja. Persze kívántam neki boldog szülinapot stb. de nem vittem túlzásba. (amúgy az egész napom reggeltől estig ráment a szervezésre, futkozásra, dekorálásra stb. de megérte)

Aztán úgy beszéltük meg a párommal hogy szülinapja alkalmából meghívom egy romantikus vacsira, aztán sétálunk egyet stb. De "megcsörrent a telefonom míg készülődtem hogy a barátnőm munkahelyére be kell ugranom indulás előtt gyorsan, mert baj van és nem várhat" -persze ez volt a kamuszöveg

/Közben úgy csináltam a telefonommal mintha játszanék vele, de közben csörgettem a barátnőmet. Ez volt a jel, hogy lámpákat azonnal LE./

Eléggé morgott a párom, leparkoltunk ő pedig haza akart addig menni (???!!) a jogsijáért mert otthon hagyta véletlenül, míg én megbeszélem a barátnőmmel a dolgot. De mondtam neki hogy jöjjön be mert akkor legalább gyorsabban mehetünk a dolgunkra ha látja a barátnőm hogy sietünk.

Morgott azért is hogy milyen sötét van, biztos nyitva sincs én meg kirángattam a kocsiból. És különben sem ezt terveztük stb. stb.

Hát azt a hatást nem is tudom leírni, ami akkor történt ahogy belépett. Frenetikus volt. Még a könnyei is majdnem kijöttek. Ahogy ott látta még a régi gyerekkori barátait is ( igen őket is felkerestem) és mindenki őt ünnepelte.

Nagyon nagyon jól sikerült buli volt. Megérte a sok szervezés, idegeskedés.

Arra pl. nem számítottam hogy mennyi ajándékot fog kapni (alig fért be a kocsiba), mert volt egy része amit ott is kellett hagyni másnap mentünk vissza érte. Pedig mondtam mindenkinek hogy nem kell semmi csak magukat hozzák, meg max. 1 üveg piát.

Ez 8 éve volt, de a mai napig emlegeti milyen meglepetést okoztam neki.

2012. márc. 9. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!