Meg szeretném lepni születésnapján. Kreatív ötletek?
A páromnak gyermekkorában soha nem volt igazi születésnapi ünneplése, tortája is először 18 éves korában volt, amikor a nővére készített neki egyet. Így aztán, mikor első együtt töltött szülinapjára készítettem egy emeletes tortát az jobban esett neki, mint bármilyen ajándék. A következő szülinapokon aztán igyekeztem arra fektetni a hangsúlyt ami kimaradt a korai évekből: feldíszítettem lufikkal a szobát, vagy épp készítettem olyan nagy "Boldog szülinapot!"-os kiírást.
Idén Finettis tortát készítek, viszont nem tudom hogyan lephetném meg ilyen dekorációs eljárásokkal. Esetleg ötletek?
Én most nem dekorálási javaslatot mondok, hanem azt javaslom lepd meg egy szülinapi bulival.
Tarts mindent titokban, szervezd le a helyet, kaját, piát. A barátaitoknak szólj, de ők is tartsák a szájukat. Beszéld le velük hova és hányra menjenek. Te előtte ellenőrízd le hogy minden klappol a helyszínen, mindenki ott van minden a helyén van stb.
Valakivel beszéld meg hogy amikor ti a közelbe értek a pároddal, megcsörgeted és akkor oltsák el a lámpákat. Csak akkor kapcsolódjanak fel a fények ha a párod belép és mindenki egyszerre kiálthassa hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!
Én ezzel egyszer megleptem a párom és a hatás fenomenális volt.
Úgy csináltam mintha annyira nem lenne fontos a szülinapja. Persze kívántam neki boldog szülinapot stb. de nem vittem túlzásba. (amúgy az egész napom reggeltől estig ráment a szervezésre, futkozásra, dekorálásra stb. de megérte)
Aztán úgy beszéltük meg a párommal hogy szülinapja alkalmából meghívom egy romantikus vacsira, aztán sétálunk egyet stb. De "megcsörrent a telefonom míg készülődtem hogy a barátnőm munkahelyére be kell ugranom indulás előtt gyorsan, mert baj van és nem várhat" -persze ez volt a kamuszöveg
/Közben úgy csináltam a telefonommal mintha játszanék vele, de közben csörgettem a barátnőmet. Ez volt a jel, hogy lámpákat azonnal LE./
Eléggé morgott a párom, leparkoltunk ő pedig haza akart addig menni (???!!) a jogsijáért mert otthon hagyta véletlenül, míg én megbeszélem a barátnőmmel a dolgot. De mondtam neki hogy jöjjön be mert akkor legalább gyorsabban mehetünk a dolgunkra ha látja a barátnőm hogy sietünk.
Morgott azért is hogy milyen sötét van, biztos nyitva sincs én meg kirángattam a kocsiból. És különben sem ezt terveztük stb. stb.
Hát azt a hatást nem is tudom leírni, ami akkor történt ahogy belépett. Frenetikus volt. Még a könnyei is majdnem kijöttek. Ahogy ott látta még a régi gyerekkori barátait is ( igen őket is felkerestem) és mindenki őt ünnepelte.
Nagyon nagyon jól sikerült buli volt. Megérte a sok szervezés, idegeskedés.
Arra pl. nem számítottam hogy mennyi ajándékot fog kapni (alig fért be a kocsiba), mert volt egy része amit ott is kellett hagyni másnap mentünk vissza érte. Pedig mondtam mindenkinek hogy nem kell semmi csak magukat hozzák, meg max. 1 üveg piát.
Ez 8 éve volt, de a mai napig emlegeti milyen meglepetést okoztam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!