Anyukám, akit nagyon szeretek, idén lesz hetven éves. Szeretném valami különleges dologgal meglepni. Ötletek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 00:13
1/9 anonim válasza:
utazz el vele valahova kettesben. Ki tudja mennyi idot tolthetsz meg vele. Es ez mindkettotoknek egy csodalatos emlek maradna.
2/9 anonim válasza:
aranyóra? vagy a régi családi képeket átírni dvd-re?vagy valami messzi helyre elutazni?
3/9 anonim válasza:
Elég neki hogy vagy neki te, ez már alapjában egy nagy ajándék, nincs szükség másra hidd el.
4/9 anonim válasza:
Ilyen korban már nem az anyagi dolgokért él az ember,szerintem szervezz egy nagy családi összejövetelt.
5/9 anonim válasza:
Én is a nagy családi összejövetelt akartam ajánlani, vagy ha anyagilag megteheted, és tudod, hogy van olyan hely, ahova mindig is vágyott, akkor vidd el oda kirándulni, nyaralni. Nem tudni, hogy mennyi ideje van hátra, és ezzel egy álmát váltanád valóra ami mindkettőtöknek örökre élmény maradna. Az én szüleim még csak 50-60 évesek, de mindig mondják, hogy úgy elmennének Mauritiusra. Igazából nem állunk rosszul anyagilag, de tudom, hogy maguktól soha nem mennének el oda, így terveim között szerepel, hogy ha már dolgozok, akkor első dolgom lesz, hogy félretegyek az ő nyaralásukra. Vagy még esetleg, ha szeret színházba járni, akkor vegyél magatoknak színházbérletet. Ez havonta-kéthavonta közös kikapcsolódás ahol együtt lehettek és jól érezhetitek magatokat. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
6/9 anonim válasza:
Nekem apukám lesz idén 50 éves, és mi egyik ajándéknak azt találtuk ki, hogy a régi barátait meghívjuk (tudta nélkül) egy kerti partira. A többit még mi sem tudjuk :)
7/9 anonim válasza:
Scrapbook album. Szerintem az egyik legszebb ajándék.Lehet saját kezűleg vagy, ha nem akkor csináltatni. Én már sokszor adtam ajándékba és az öröm mindig garantált. És a szülinap után is bármikor nézegetheti.
8/9 sentinel53 válasza:
Nagyon szép dolog, ha valaki nagyon szereti anyukáját.
Szerintem, te is ki vallathatód,hogy mire vágyik,és ha megvalósítható akkor már könnyű helyzetbe vagy.A szereteted többet ér mindennél,meg a törődés,és nem az ajándék. Csak az én véleményem.
9/9 anonim válasza:
Nekem anyukám most volt 60. Kapott egy tortát, amin egy út volt, és az út mellett néhány kép...gyerekkori képe, szülei esküvői képe, dátummal, a szüleim esküvői képe dátummal, a születésünk+dátum, unokák születése+dátum.A képeket bescanneltük, kicsinyítettük,le lettek laminálva és így kerültek fel. olyan életút tortából volt...De láttam olyat, hogy egy fa forma, a lombján meg képkeretek, amibe bele tudod tenni a családi képeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!