Mit vegyek a gazdag nővéremnek?
Figyelt kérdés
29. születésnapja lesz, és elég tehetős, én nem annyira, mégsem tudok neki olyan dolgot venni amit szeretnék, mert anyi pénze van hogy ugyis meg tudná venni bárhol bármikor.
igazából nem is tudom mit vegyek neki...
a kézzel készítettnek szerintem nem örülne és nem maradna meg sokáig. igazából mindene megvan ami kell neki.
2011. dec. 3. 22:16
1/4 anonim válasza:
Akkor ne pénzért vehető ajándékban gondolkozz,talán ne is tárgyban.Szervezz egy közös programot,aminek örülne.
2/4 anonim válasza:
a gazdagságoz beképzelt is?
mert lehet h egy kis apróságnak is nagyon örülne!!!
amúgy én is a közös programra szavazok:)
pl fizesd be egy közös masszázsra (nem olyan nagyon olcsó ez se, de nem is akkora luxus):)
erről kapsz egy ajándékutalványt ha olyan a masszázsszalon, amit kézbe odaadhatsz neki
3/4 Kárpátia80 válasza:
Szerintem bárminek örül egy testvér,hiszen a tesód. :-)
4/4 anonim válasza:
2.vagyok
hát nem biztos hiába a tesód ha felvágós és "nyafka"
akkor képes elrontani az ajándékozás örömét:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!