Ha nővéremnek a 20. hetében megmondták a baba nemét, akkor ezt már biztosra vehetjük? (bővebben lent)
Most van a 21. hétben testvérem. Bocsánat, ha butaságot kérdezek, csak szeretném megtudni, hogy ilyenkor ugye nem nagy a valószínűsége annak, hogy az ultrahang alapján téved a nőgyógyász? Vagy mégis? Ismerősöktől hallottam olyant, hogy végig mondták kisfiúk lesz, aztán mégis kislány lett. Természetesen nekem nem az a lényeg, hogy fiú lesz-e vagy lány. Számomra az egészsége a picinek a fontos, a neme mellékes (ettől függetlenül már most szeretem).
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos 100%-ra semmilyen vizsgálat sem mondja meg, még az amniocentéziskor is , amikor a baba génjeit vizsgálják, csak 99%-os biztonsággal állítják hogy fiú vagy lány.
Senki nem fogja felvállalni biztosra a nemét, de szerintem ha már 80-90%-ra azt mondják, akkor lehet hinni neki.
szia
Nekem végig kislányt mondtak, és fiam született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!