Mivel játszik egy 6 éves?
Az én kishugom ugyan 7 éves viszont imádja a gyémántszemes kirakót. Órákig le lehet kötni vele (olcsón lehet kapni egy csomó üzletben s kínai ban is)
A mese könyveket is nagyon szereti. Mind ezek mellet az lps-eket is imádja csak mivel olyanokat már nem igazán gyártanak így másnak ezt körülményes lehet beszerezni...
Ezeken kívül imád legózni s playmobil játékokal játszani.
Remélem tudtam segíteni!
Az unokám hét éves, még alig vettem neki játékot.
Készítetten neki már többet is, némelyik telitalálat lett, némelyiket alig veszi elő, viszont sokat játszunk együtt. Kitalálunk helyzeteket, azt űzzük-fűzzük-forgatjuk, évek óta visszatérő egyszerű kis szerepjátékok, olykor közvetlen egymás után ismételjük, ha erre van kedve, kedvünk.
Meg sétálunk, bogarat keresünk, vizet piszkálunk, biciklizünk, papírkivágózunk és hasonló fontos dolgokkal múlatjuk az időt, szerintem azért vagyok neki különleges, mert olyankor teljesen a közös játékra irányul minden figyelmem. Ha módod van rá, léphetsz ebbe az irányba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!