Kislányom (6 éves) mesélte, hogy megpuszilták egymás száját egy barátnőjével. Szerelme nincs, fiúkkal nem játszik, nem kokettál velük, mint a kisebbik lányom. Kell aggódnom?
Az enyém 5 éves és az oviba is ezt csinálták a barátnőjével... mi is meg az óvónők is mondták nekik,hogy arcra.Egy idő után leszokta erről
Nem hinném,hogy aggódni kellene.Beszélgetni kell vele,hogy arcra puszit stb stb
náluk még nincs ilyen, hogy szexualitás.
én is most értettem meg felnőtten, amikkel gyerekkoromban vádoltak a "romlott" felnőttek.
pl fényképezésnél csücsörítettem, enyhén nyitott szájjal, mert láttam, hogy ezt csinálják rúzsos szájjal a lányok a magazinokban, erre rám fogták, hogy korán érő típus vagyok, holott gőzöm sem volt arról, hogy ez pasiknak felhívás....
a gyerekek még ártatlanok.
Mindenkinek köszönöm a valaszt! Azon aggódtam igen, hogy lehet-e ilyenkor messzemenő következtetést levonni az identitását illetően...
Nem, nem üldözzük el semmi esetben sem! Ez nem azt jelenti, hogy örülnöm kell, ha leszbikus lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!