Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom (6 éves) mesélte,...

Kislányom (6 éves) mesélte, hogy megpuszilták egymás száját egy barátnőjével. Szerelme nincs, fiúkkal nem játszik, nem kokettál velük, mint a kisebbik lányom. Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 5 éves és az oviba is ezt csinálták a barátnőjével... mi is meg az óvónők is mondták nekik,hogy arcra.Egy idő után leszokta erről

Nem hinném,hogy aggódni kellene.Beszélgetni kell vele,hogy arcra puszit stb stb

2014. ápr. 2. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi miatt gondolod, hogy aggodnod kellene?
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell aggódni. Mi miatt kellene aggódnod, tán még meg is fogják nézni egymás pisilőjét. Ez a világ rendje. No és ha majd 10 év múlva a lányokat fogja szeretni, akkor kiutálod, megpróbálod át téríteni vagy mi? Ne aggódj semmin, nincs azzal a szegény lánnyal semmi probléma, mond el, hogy szájon nem szoktuk egymást puszilni max családon belül aztán ennyi.
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

náluk még nincs ilyen, hogy szexualitás.

én is most értettem meg felnőtten, amikkel gyerekkoromban vádoltak a "romlott" felnőttek.

pl fényképezésnél csücsörítettem, enyhén nyitott szájjal, mert láttam, hogy ezt csinálják rúzsos szájjal a lányok a magazinokban, erre rám fogták, hogy korán érő típus vagyok, holott gőzöm sem volt arról, hogy ez pasiknak felhívás....

a gyerekek még ártatlanok.

2014. ápr. 2. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a valaszt! Azon aggódtam igen, hogy lehet-e ilyenkor messzemenő következtetést levonni az identitását illetően...

Nem, nem üldözzük el semmi esetben sem! Ez nem azt jelenti, hogy örülnöm kell, ha leszbikus lesz...

2014. ápr. 2. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem kell aggódni, de beszélj vele, hogy csak egymás arcát puszilják meg, szájra nem szoktunk (max. családban apával, vagy anyával). 6éves, meg fogja már érteni!
2014. ápr. 3. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért, mert nem játszik fiúkkal, gondolom, hogy teljesen rendben van a nemi identitása :) Bár az enyémnek fiú a barátja, és miatta sem aggódom. E téren leglábbis...
2014. ápr. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!