Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adnál ajándékba a 25 éves...

Mit adnál ajándékba a 25 éves fiadnak születésnapjára? Ez a legkerekebb mert 50-nel már lehet nem is él a szülő, 100-nál meg jó eséllyel ő se.

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 06:20
 71/104 A kérdező kommentje:
Régen érettségiztem ma már nem biztos hogy átmennék
2022. szept. 12. 11:56
 72/104 A kérdező kommentje:
Az még mindig nyitott kérdés hogy az én fiam személyiségét miért kell figyelembe vennie annak aki a saját fiának venne valamit...
2022. szept. 12. 11:56
 73/104 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmazzunk úgy, hogy biztosan nem mennél át...

Az eredeti válaszom megírásakor nem olvastam végig az összes korábbi választ, így nem volt egyértelmű számomra, hogy tényleg más véleménye érdekel, vagy ajándékötleteket kérsz a saját fiad maitt. Igen, tudom értelmezni a kérdést, mielőtt ezzel jönnél, de az ilyen formában megírt kérdéseknél a kérdezők 99%-a ötleteket vár, mert nekik kell venniük valamit. Az valóban az én hibám volt, hogy rossz következtetést vontam le eredetileg, úgyhogy engedd meg, hogy javítsam:

"Egyszóval a fiam személyiségét, érdeklődését, szükségleteit venném figyelembe."

Az viszont a te hibád, hogy nem sikerül felfognod, hogy az ajándékozott személyét kell figyelembe venni ajándékozás esetén, nem pont a te fiadét. És az is a te hibád, hogy elvárod, hogy más megválaszolja az általad feltett, egyéb kérdéseket, esetleg még nyíltan be is ismerje a hibáját, de te már nem vagy képes ugyanerre. De gratulálok, összehoztál egy jó sok válaszos kérdést magadnak, a mai trollkodásod sikeres volt! :)

2022. szept. 12. 12:17
 74/104 A kérdező kommentje:

" Az eredeti válaszom megírásakor nem olvastam végig az összes korábbi választ, így nem volt egyértelmű számomra, hogy tényleg más véleménye érdekel, vagy ajándékötleteket kérsz a saját fiad maitt. "

Talan nem a válaszokat kéne olvasni hanem a kérdést...

Látod hiába kiváló a szövegértésed, ha nem tudod hogy mit kell megérteni...

2022. szept. 12. 12:19
 75/104 A kérdező kommentje:

" de az ilyen formában megírt kérdéseknél a kérdezők 99%-a ötleteket vár, mert nekik kell venniük valamit. Az valóban az én hibám volt, hogy rossz következtetést vontam le eredetileg, úgyhogy engedd meg, hogy javítsam:"

Súlyosabb a gond mint ahogy elsőre gondoltam mert ebből a kérdésből is nyilvánvaló hogy ötleteket várok. Az is probléma hogy te nem a kérdező kérdésére írsz hanem más kérdezők válaszának 99%-ára.

Viszont ezt a hibát kijavítottad volna ha saját gondolatodat tudnád értelmezni neked még az se megy.

2022. szept. 12. 12:21
 76/104 A kérdező kommentje:

" Az viszont a te hibád, hogy nem sikerül felfognod, hogy az ajándékozott személyét kell figyelembe venni ajándékozás esetén, nem pont a te fiadét. "

Még mindig nagyon kevered a dolgokat mert nem én írtam azt hogy más fiának a személyiségét kell figyelembe venni a saját fiamnak vett ajándék esetében hanem a válaszolok írták ezt.

Ujabb példa amikor megértetted azt hogy mit mondtak csak azt nem értetted meg hogy ki mondta. Ráadásul kérdezőből csak egy van úgyhogy elég nehéz összekeverni a válaszolókkal de neked mégis sikerült.

2022. szept. 12. 12:24
 77/104 anonim ***** válasza:
100%

Felfogtad, amit írtam, vagy csak kiragadtál egy random mondatot? Még egyszer:

"az ilyen formában megírt kérdéseknél a kérdezők 99%-a ötleteket vár, mert nekik kell venniük valamit"

Majd ezt is leírtam:

"valóban az én hibám volt, hogy rossz következtetést vontam le eredetileg"

Ha tényleg van egy fiad, akkor nagyon sajnálom. Nem lehet könnyű az élet egy olyan szülővel, aki minden apróságba beleköt, alapvető dolgokban hiányosságai vannak (pl. szövegértés, kerekítés, helyesírás), és elvárja, hogy minden pici hiba miatt bocsánatot kérj, amikor ő maga nem képes ugyanerre.

2022. szept. 12. 12:26
 78/104 A kérdező kommentje:

" még nyíltan be is ismerje a hibáját," saját hibámat nehéz beismerni amikor másnak van hibája. Más hibáját viszont simán beismerem lassan mást se teszek...

Úgy beszélsz mintha én írtam volna le azt hogy más fianak vett ajándék esetén saját fiam személyiségét kéne figyelembe venni nem pedig a többiek.

Értem én azt hiszed hogy a kérdés a saját fiamról szól és nem máséról annak ellenére hogy az altalam leírt "fiadnak" szó egyértelműen nem az én fiamról szól hanem más fiáról. Még jó hogy nekem nem megy a szövegertelmezes, bele se merek gondolni mi lenne akkor ha neked nem menne...

2022. szept. 12. 12:28
 79/104 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb ajándék tőled az egész környezetednek, ha kussba maradsz jóideig.
2022. szept. 12. 12:28
 80/104 A kérdező kommentje:

"valóban az én hibám volt, hogy rossz következtetést vontam le eredetileg"

Nem, az a probléma hogy jó következtetést voltál e Úgy hogy közben azt hiszed hogy rossz következtetés vontal le. Ez úgy történt hogy megpróbáltál nem a kérdésre válaszolni hanem a kérdezők 99% ának a kérdésére, csak nem vetted észre hogy az én kérdésem is arról szól amit hiszel a kérdezők 99 százalékáról mert azt se sikerült értelmezned.

2022. szept. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!