Mit adnál ajándékba a 25 éves fiadnak születésnapjára? Ez a legkerekebb mert 50-nel már lehet nem is él a szülő, 100-nál meg jó eséllyel ő se.
"Ahhoz hogy tudjam hogy mit adnátok inkább titeket kéne ismernem"
. Ja, hogy tényleg az érdekel, én mit adnék asaját fiamnak, és nem tanácsot vársz a Te 25 éves fiad ajándékához?
Akkor semmit, mert nincs fiam.
13
A kérdező a gyerek, aki valami extra dragat vár a szüleitől.
Én egy matek tanárt füzet el neki
" . Ja, hogy tényleg az érdekel, én mit adnék asaját fiamnak, és nem tanácsot vársz a Te 25 éves fiad ajándékához? "
Ha nem így lenne akkor nem azt kérdeztem volna.
Érdekes ötlet amúgy tanácsot várni a fiam ajándékahoz olyanoktól akik őt nem ismerik. Egyszer majd lehet hogy kipróbálom.
"12 ezt a tescónak is magyarázd el mert az esetek felében ötre kerekít"
. Most nem tudom eldönteni, hogy ilyen furcsa, rosszul ütemezett humorérzéked van, vagy tényleg ennyire tájékozatlan vagy...
" A kérdező a gyerek, aki valami extra dragat vár a szüleitől.
Én egy matek tanárt füzet el neki "
Mert te már az összes nyelvtan füzetet lefoglaltad...
"Ha nem így lenne akkor nem azt kérdeztem volna."
. Nem ismerünk, hogy tudjuk, mit hogyan szoktál.
"Érdekes ötlet amúgy tanácsot várni a fiam ajándékahoz olyanoktól akik őt nem ismerik. Egyszer majd lehet hogy kipróbálom."
. Akkor fogadd szívélyes üdvözletünket a gyakorikerdesek.hu-n, ahol az emberek mér évtizedek óta kérik ki vadidegenek tanácsát személyes problémájukban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!