Mit adnál ajándékba a 25 éves fiadnak születésnapjára? Ez a legkerekebb mert 50-nel már lehet nem is él a szülő, 100-nál meg jó eséllyel ő se.
Te komolyan csak troll lehetsz. Az első válaszomban szóba sem hoztam a kerekítést. Ha pedig annyira elképesztően rossz a szövegértésed, hogy nem bírod felfogni, hogy a kérdésedre miért helyes válasz az, hogy én figyelembe venném a személyiségét, nem csak random vennék valami szart, akkor nem tudok veled mit kezdeni.
Mi az, hogy figyelembe kell-e venni a többi tényezőt? Te nem tudsz olvasni? A legfontosabb azt jelenti, hogy van több is. Nyilván figyelembe kell őket venni (pl. az anyagi helyzet sem mindegy, ahogy írtam is, de gondolom ezt sem sikerült felfognod).
De minden egyes mondatodnál meglepődök rajta, hogy hogy lehet egy felnőtt embernek ilyen gyatra a szövegértése. Az autós részt például értelmes ember nem írta volna le olyan formában, ahogy te. Őszintén szólva reagálni sem tudok rá, akkora baromságokat írtál. Természetesen pont az volt a célom, hogy jogosítvány nélküli vezetésre buzdítsak valakit, tényleg...🙄
Az átlagéletkor fogalmát pedig nem ismered, ugyanis az átlagolás nem kerekítést jelent. Innentől kezdve tényleg nem tudom elképzelni, hogy te már befejezted az általános iskolát, és nem egy 12 éves troll vagy.
" Huh... Ez mar fáj... Írtam, hogy lányom van..."
Én ezt nem vitatom dr írtad hogy az eddigiek alapján és az eddigiek alapján a fiam személyiségéről volt szó És persze a kerekítés ről
" kérdésedre miért helyes válasz az, hogy én figyelembe venném a személyiségét, nem csak random vennék valami szart, akkor nem tudok veled mit kezdeni."
Azért nem helyes a válasz mert nem az volt a kérdés hogy figyelembe vennéd e a kerekitést
" Mi az, hogy figyelembe kell-e venni a többi tényezőt? Te nem tudsz olvasni? A legfontosabb azt jelenti, hogy van több is. Nyilván figyelembe kell őket venni (pl. az anyagi helyzet sem mindegy, ahogy írtam is, de gondolom ezt sem sikerült felfognod)."
HA figyelembe kell venni több tényezőt is akkor miért gond az ha figyelembe veszek több tényezőt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!