Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak anyukám szülinapjára?

Mit adjak anyukám szülinapjára?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy nem tárgyat akarok neki adni, hanem élményt.

Tudnátok ötleteket adni? Pl.: Mozi jegy, Múzeum jegy stb

Az ára az 2000-3000Ft legyen kb

Koszonom:)

2022. márc. 31. 23:15
1 2
 11/14 anonim válasza:

"Esetleg menjetek el együtt megnézni a Magyar Zene Házát -"

Pont ezt akartam írni.

Sétáltok egyet a Városligetben, esztek egy fagyit vagy isztok egy kávét a büfében, megnézitek a hangdómot (olyan 600 Ft egy látogatás).

2022. ápr. 2. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:

11: szerintem az épületbe való körbenjáráshoz nem kell fizetni.

Amúgy még tegnap szerettem volna megjegyezni, hogy milyen öröm ilyen kérdést olvasni! :)

hogy egy fiatal hogyan készül az édesanyja szülinapjára...

Tele van a GYK "mérgező szülők", stb. stb. panaszkodós tinikkel. Jó végre pozitív dolgokat olvasni. :)

2022. ápr. 2. 15:00
 13/14 anonim válasza:
#12: Nem is azt írtam, hogy az épületbe való belépésért kell fizetni, hanem a hangdóm megtekintésért, ahova óránként indulnak a túrák.
2022. ápr. 2. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:

OK, értem most már... :)

Érdekes, mert mikor mi ott voltunk, senki nem kért semmiféle jegyet a hangdómhoz....

Pedig volt jegyünk az állandó kiállításhoz, de még vártuk a barátainkat, és addig "dómoztunk" egyet.

2022. ápr. 2. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!