Mit adjak anyukám szülinapjára?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy nem tárgyat akarok neki adni, hanem élményt.
Tudnátok ötleteket adni? Pl.: Mozi jegy, Múzeum jegy stb
Az ára az 2000-3000Ft legyen kb
Koszonom:)
2022. márc. 31. 23:15
1/14 anonim válasza:
Mi az érdeklődési körei? Mik a hobbijai?
2/14 anonim válasza:
Igen, #1 jól mondja. Jó lenne tudni,mi az érdeklődési köre, illetve hol éltek? Budapesten vagy vidéken? A lokáció sem annyira mindegy szerintem.
3/14 anonim válasza:
Hol laksz? Mi érdekli anyukádat?
4/14 anonim válasza:
Menjetek el kirándulni valamerre.
5/14 A kérdező kommentje:
Budapesten lakunk és hát szeret kirándulni, olvasni, színházat is szereti
2022. ápr. 1. 07:27
6/14 anonim válasza:
Hát sajnos 2-3e ft-ból nem jön ki még egy egyszemélyes jegy sem.. És gondolom az lenne az igazi ajándék, ha elmennél vele egy koncertre, vagy színházba...
7/14 anonim válasza:
Esetleg menjetek el együtt megnézni a Magyar Zene Házát - ha a kiállításra nem mentek, akkor ingyen körbe lehet meni. És esetleg megisztok egy kávét az emeleti büfében, vagy esztek egy sütit.
8/14 anonim válasza:
#7 ez nagyon jó ötlet! Minőségi együtt töltött idő és nem kerül sokba. :)
#2 voltam
9/14 A kérdező kommentje:
Igen ez jó ötlet, de tényleg ingyenes?
Mert az oldalon nem találtam erről infót
2022. ápr. 2. 10:32
10/14 anonim válasza:
#9: A kiállítás az alagsorban van, csak ott kérik a jegyet. Egyébként pedig szabad a bejárás, a folyosókon, emeleteken körbe lehet nézni. Abban nem vagoyk biztos, hogy napközben nyitva van-e a koncertterem, hogy oda is be lehet-e nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!