Mit adjak anyukám 50. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Azt kérte, hogy ültessek neki tulipánt, mert az a kedvenc virága, ezt meg is oldom. De szeretnék neki valami különlegesebbet, valami kreatív dolgot is adni. Tudom, hogy nekem kéne előállni valamivel, de nincs ötletem. Porfogónk már épp elég van, valami praktikus kéne, de mindenünk megvan, amire szükség van. Nincs ötletem.
Valami olcsó dolog kéne, tekintve, hogy nincs jövedelmem és zsebpénzem se sok.
14/l
2016. márc. 28. 01:52
1/7 anonim válasza:
Vegyél neki egy szép öntözőkannát.
Vagy süss süteményt.
2/7 anonim válasza:
készíts neki valamit. Nem tudom mennyire vagy kreatív vagy mennyire jó a kézügyességed vagy stb de pl írhatsz neki verset én anyum annak nagyon örül, elég 3x 4 sor vagy még kevesebb is. Vagy ha esetleg vennél neki 50 szál tulipánt...nálunk nagyon örülnek neki a kerek korú (lehet h ez a szókapcsolat nem volt értelmes)nők. Vagy csinálhatsz neki ilyen ,,Nyitsd ki ha...,, borítékokat.
3/7 anonim válasza:
Vannak ilyen kis képek valamilyen anyagból, talán kreatív-boltban, de amúgy passzolok, hogy hol, tehát aminél meg van a minta, és meg vannak benne a dobozában a fonalak is, mondjuk amúgy hosszadalmas, és az anyagra rányomtatott mintát kell kihímezni. Vagy van az a karcolgatós is, az nem olyan időigényes, hogy van egy kép, halványan előrajzolva egy ilyen kis vékonyka táblácskán, és ha lekaparod a mintát, de amúgy óvatosan, mert nem csak a mintánál tudod kaparni, na ott ilyen ezüstös v bronzosan fényes lesz.
4/7 anonim válasza:
..én éppen most lettem felkérve egy 50. születésnapra kis videóköszöntésre...ezt se könnyű összehozni...de az illető gyerekeifogtak össze és a rokonokat barátokat ismerősöket felkérték hogy készítsenek a mobiljukkal egy felvételt, aki nem tud az meg egy fényképet küldjön egy kis táblával..szerintem ez se egy rossz ötlet..:)
5/7 anonim válasza:
vigyél neki egy 50 sebességkorlátozó táblát ha szereti a poénokat :D
6/7 anonim válasza:
Én anyukám 50. szülinapjára bulit rendeztem. Ehhez nem feltétlenül kell pénz, ha áthívod azokat, akiket szeret.
7/7 anonim válasza:
Sz én unokatesom 50. szülinapján voltunk nemrégen Ott voltak nagyon jó ötletek: Pl az egyik vőjelölt informatikus és vágott össze egy filmet - a rokonok jókivánság videóiból. Volt benne gyerkkori fotósorozat, alámondva az anyukája naplóbejegyzéseivel, írtak pl a kedven énekenőjének (jazz Harcsa Veronika) aki volt olyan aranyos hoyg visszaküldött egy kis videót..akkor a kedvence a Kulka János azt is belevágták mindha ő is jókívánságokat mondana - tele volt nagyon jó testreszabott ötletekkel - A másik ami tetszett az a szeretet befőtt volt. Egy dunsztos üveg - benne papír szív szagok (amikre 50 dolog volt írva amiért szeretik az ünnepeltet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!