Hogyan ünneplitek a születésnapotok?
Gimnáziumban és egyetemen a barátaim vagy aznap délután vagy azon a hétvégén mindig szerveztek valamilyen programot (étterem, mozi, házibuli, szabadulószoba, könyvvásár és hasonlók). A családommal aznap mindig megünnepeltük, aztán hétvégén elmentünk valahova.
Ez lesz a harmadik születésnapom külföldön, eddig úgy volt, hogy a születésnapomon a barátommal romantikáztam (február 14-én van születésnapom), ami egy előre megszervezett program volt, majd ő hozzátett valamilyen meglepetést, majd a nap folyamán Skype-olok a családommal és barátokkal, akik felköszöntenek. Másnap az itteni barátaim visznek el valahova.
25/N
Ciki, nem ciki, szülihetet szoktam tartani már jó pár éve. Nagy a család, a szüleim is elváltak, a baráti társaságból is több van. Nem tudnék egy napra "besűríteni" mindenkit, nem is szeretnék.
De idén már a 5. alkalommal lesz egy nagyobb bulim, ami tematikus, tehát nem csak "gyűljünk össze és együnk, igyunk". Eddig volt Harry Potter téma, Alice in Wonderland, luau, a 16. szülinapomra Candyland, idén fekete-fehér bulit szeretnék. Augusztusban van a szülinapom, így a buli mindig a napján van.
A szülinapomon általában ez a menetrend: szülinapi reggeli apukámmal, ebéd anyukámékkal. Majd délután 4-5-től készülődünk a bulira a legjobb barátnőkkel. A hétvégén pedig szombaton van az egyik családi ebéd/vacsora, vasárnap pedig a másik részével a családnak (elvált szülők).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!