Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hogyan ünneplitek a születésna...

Hogyan ünneplitek a születésnapotok?

Figyelt kérdés
Ha közeleg a szülinapotok, bulit nem is tartotok, azért készültök esetleg kis rángcsálnivalóval, sütivel az esetleges betévedő látogatóknak?

2022. jan. 31. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Nekem holnap lesz a szülinapom, de szombaton szűk családi körben tartottuk csak meg. Bár én sehogy nem akartam, mert már nem vagyok fiatal, és szerintem nincs mit ünnepelni rajta, hogy megint egy évvel öregebb lettem. Bár úgy is fel lehetne fogni, hogy milyen nagy dolog, hogy megértem ezt a napot is.
2022. jan. 31. 12:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves 11- es válaszoló! Boldog Születésnapot kívánok! Mindenkinek köszönöm a választ!
2022. jan. 31. 13:42
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Jó hogy megkérdezted pont honap van.Egyébként sehogy.
2022. jan. 31. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
12, köszi. A lepontozást is!
2022. jan. 31. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Baratokkal vagy nalunk hazibuli vagy beulunk valahova. Szerencsere nyaron van, szoval vannak opciok, sokfele programlehetoseg stb.
2022. jan. 31. 18:41
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
83%
Aktuális a kérdés, hiszen alig több, mint két hét választ el tőle. Nos, az én koromban már nem kerít nagy feneket neki az ember. (Pedig épp most kellene, mert pl holnap lesz egy hete, hogy majdnem elvitt egy sztrók.) A szarvaspörkölt már biztos, a feleségem süt majd valami finomat, néhányan biztosan beesnek, ők hoznak innivalót (én nem élek vele), de különösebb ünneplés nem lesz.
2022. febr. 1. 10:48
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Gimnáziumban és egyetemen a barátaim vagy aznap délután vagy azon a hétvégén mindig szerveztek valamilyen programot (étterem, mozi, házibuli, szabadulószoba, könyvvásár és hasonlók). A családommal aznap mindig megünnepeltük, aztán hétvégén elmentünk valahova.

Ez lesz a harmadik születésnapom külföldön, eddig úgy volt, hogy a születésnapomon a barátommal romantikáztam (február 14-én van születésnapom), ami egy előre megszervezett program volt, majd ő hozzátett valamilyen meglepetést, majd a nap folyamán Skype-olok a családommal és barátokkal, akik felköszöntenek. Másnap az itteni barátaim visznek el valahova.

25/N

2022. febr. 1. 19:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Családdal, barátokkal. Én személy szerint nem szeretem, ha hatalmas felhajtás van körülöttem, ellenzem az egoizmust. Inkább azt ünneplem ilyenkor, hogy már ennyi éve a családommal vagyok. Torta, néhány kisebb, de szívből jövő, esetleg hasznos vagy kedves ajándék, család, barátok, ennyi. Számomra vannak ennél sokkal fontosabb ünnepek is, mind érzelmi szálon, mind világnézeti szálon. Például a húsvét, a karácsony, a pünkösd, anyukám, apukám születésnapja, névnapok stb.
2022. febr. 1. 21:03
 19/19 anonim válasza:
100%

Ciki, nem ciki, szülihetet szoktam tartani már jó pár éve. Nagy a család, a szüleim is elváltak, a baráti társaságból is több van. Nem tudnék egy napra "besűríteni" mindenkit, nem is szeretnék.

De idén már a 5. alkalommal lesz egy nagyobb bulim, ami tematikus, tehát nem csak "gyűljünk össze és együnk, igyunk". Eddig volt Harry Potter téma, Alice in Wonderland, luau, a 16. szülinapomra Candyland, idén fekete-fehér bulit szeretnék. Augusztusban van a szülinapom, így a buli mindig a napján van.

A szülinapomon általában ez a menetrend: szülinapi reggeli apukámmal, ebéd anyukámékkal. Majd délután 4-5-től készülődünk a bulira a legjobb barátnőkkel. A hétvégén pedig szombaton van az egyik családi ebéd/vacsora, vasárnap pedig a másik részével a családnak (elvált szülők).

2022. febr. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!