Azok akik valamilyen ünnepnap születtek! A születésnapotokat vagy inkább az adott ünnepet ünneplitek inkább?
Vagy ha mind a kettőt, akkor hogy?
Én Valentin nap születtem, de sose jelentett valami sokat nekem ez az ünnep. A szülinapom volt előtérben, a Valentin nappal nem is foglalkoztam.
az ünnepnapot ünneplik, a születésnapom sajnos eltörpül mellette mindenki szemében, ha egyáltalán megemlítik. Sanyarú gyerekkor.
A valentin napot nem is értem, hogy mi. Ez olyan, mintha az apák napját kötelezővé tennék, vagy "az egy hónapja járunk" ünnepet a világon mindenkinek kötelező lenne megünnepelni.
Ha valakinek fontosabb a valentin nap, mint a születésnap, az elléggé retardált lehet.
Május elsején születtem, én nem tudnám ketté választani a kettőt. Mindig majálisoztunk, mikor gyerek voltam, szóval kihasználtuk az ünnepnapi programot, de igazából a születésnapomat ünnepeltük vele.
Én csak annyiban utáltam; hogy egész életemben azt hallgattam, hogy miért pont fizu előtt születtem, szóval csak fékezett habzású vásározás volt. :D
Dec. 26.
Gyerekként bántott, hogy biztosan több ajándékot kaptam volna, ha más napon születek :)
Dec. 6.-án születtem.
Kiskoromban ezt úgy oldották meg a szüleim, hogy 5.-én este tartottuk a születésnapomat, 6-án reggelre pedig jött a Mikulás. Nekem ez így nagyon jó volt, mindig nagyon vártam ezt az ünnepet.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!