Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ünnepeltek születésnapot?????

Ünnepeltek születésnapot?????

Figyelt kérdés

Én nem.

Szerintem hülyeség

F/45

Vélemények????

2022. jan. 7. 20:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

Csak a gyereknek szoktuk megünnepelni.

Magunknak nem.

2022. jan. 8. 10:34
 12/24 qkker1 ***** válasza:
95%
Mi ünnepeljük.
2022. jan. 8. 11:07
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Mi megünnepeljük. Szerintem nem hülyeség, és nem kell, hogy pénzkidobás legyen. De az ünnepek adnak ritmust az életnek. Különben csak ugyanolyan hétköznapok jönnének egymás után végtelen sorban, nagyon monoton lenne. Épp ezért nálunk a vasárnap is "a családé" - ez lehet pihenés vagy munka vagy program, akármi. Hogy legyen már egy nap a héten, amikor kiszakadunk a hétköznapi rohanásból!
2022. jan. 8. 11:57
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Úgy ünnepeljük, hogy elmegyünk valahova, pl kirándulni. Nem drága ajándékokkal, bulikkal.
2022. jan. 8. 13:04
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Mi ünnepeljük a születésnapokat, névnapokat. Minden családtagot, barátot felköszöntünk ezen alkalmából. Vannak ajándékok, torták, ünnepi ételek, köszöntőkártyák, bulik is.

Az eltávozott ismerősökről a haláluk napján emlékezünk meg.

2022. jan. 8. 13:31
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
A beb..ás annak számít?
2022. jan. 8. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2022. jan. 8. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Én ünneplem. Ma kinek van? Kinek ünnepeljem?
2022. jan. 8. 18:59
 19/24 anonim válasza:
93%

Nem. Meg is indoklom hogy miért.

Még kiskorú vagyok a szüleimmel élek tehát nem én döntöm el éppen hova megyünk kiket hívhatunk meg de minden családtagomnak elege lett a szülinapok megünnepléséből.(általában a mamám ragaszkodott hozzá és nála gyűltünk össze szülinapokkor)

Odajön egy csomó rokon akikkel kötelező jópofizni.

Adnak ajándékot(ami jó szándék oké...de nem kéne) általában mindig olyan dolgokat vettek amiket nem tudtam használni utána meg mikor megkérdezték hogy tetszik e én meg inkább hazudtam hogy nehogy megsértődjenek.

Aztán meg mikor meglátták hogy sosem hordom az adott ruhát amit kaptam fel voltak háborodva.

A tortám meg sose olyan volt amit én akartam mert az unokatestvéreim mindenre allergiásak ezért még a tortámból sem ettem mert nem szerettem azt a fajtát amit ők csináltak.

2022. jan. 8. 19:05
 20/24 anonim válasza:
100%
19-es vagyok. Mi a családban csak úgy hogy megkapom az ajándékaim meg volt hogy elmentünk valahova de ilyen egetrengető ünneplés nem szokott lenni ha erre gondoltál
2022. jan. 8. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!