Miért vagyok szomoru szülinapomkor?
Ne aggódj, attól, hogyha majd 18 leszel, papíron felnőtt leszel, de lélekben Te döntöd el, hogy hogyan fogod élni az életed, felnőttesen, vagy csak egy “játéknak” fogod tekinteni :) ez tőled függ csak.
Amúgy Isten éltessen sokáig! Az öcsém is 08.09.-es :)
Nekem is ma van a szülinapom, boldog születésnapot kívánok Neked!
És ne szomorkodj, ez a Te napod.
Kb 22-23 eves koromig erdekelt ez az egesz.
En nem unneplem a szuletesnapom. Nincs mit unnepelni rajta.
Egyebkent eljutottam arra a szintre nem sokkal ezutan hogy nem erdekel a korom. Barki megkerdezheti szivesen valaszolok ra, de nem relevans. 35 vagyok egyebkent, ha azon kattognek hogy telnek az evek akkor nem ELNEK.
Leszrom a koromat en 25 korulinek erzem magam, az hogy a tarsadalom hogyan probal hatni ram es a tarsadalom szerint hol kene tartanom, mit kellett volna elernem, milyen dolgaimnak kene lennem ez alapjan nem lehet elni.
Akik sirnak rinak mert betoltik a 20at 30at 40et 70et azok nagyreszt azert sirnak mert a tarsadalom nyomast helyez rajuk, megfelelesi kenyszerben szenvednek.
En meg koszonom jol vagyok es total leszrom ki mit gondol... nem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!