Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ajánlanátok olyan boltot...

Ajánlanátok olyan boltot Baranyában és környékén, ahol vannak jó animés dolgok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmnek nemsokára itt a születésnapja, és nem tudom még pontosan, hogy mit is akarok adni neki.

Vannak lovai, gondoltam veszek neki valami kötőféket, vagy egy patkót, amibe belevésetem a nevét, de az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha valami animiés cuccot vinnék neki.

Kb már látta mindegyiket, de a One Piece a kedvence, ezért lehet, veszek neki valami szalmakalapot, mert imádja Luffyt.

Szóval annyi lenne, hogy tudtok ajánlani valami érdekes boltot, amiben tényleg sok animés dolog található?

Köszönöm!

2021. jún. 30. 18:16
 1/2 anonim válasza:
100%
Magyarországon ilyen nincs, még pesten is alig. Mondoconra feljösz ott sok szuper cucc van, de inkább internetről rendelj.
2021. júl. 1. 23:37
 2/2 anonim válasza:
100%

Én nem tudok arról, hogy ilyen lenne itt. Viszont több animés wepshop van pesti bolttal, és pár nap alatt ideér a rendelés.

[link] --> innen már rendeltem is

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!