Szerintetek milyen személyiség jegyekkel rendelkezhetnek az animés társadalom tagjai?
Jót rosszat véleményt milyen korosztály lehet többségben mennyire tartsátok ezt jónak rosznak társadalomra nézve
Te nézel japán animációt
Vagy vannak ismerős barát rokon.
Hát szerintem ez nagyon változó, én sokáig fan voltam, most már nem vagyok annyira benne, de nem cringelek be rajta meg semmi, csak így alakult. Az a baj, hogy pl ha fiatalabb valaki, úgyis a fiatalabbakat fogja keresni a rajongók között. Meg nagyon sok fajta anime van, attól még, hogy van pár elterjedt "klisé" a műfajokban is :)
Társadalomra nézve milyen hatása van annak hogy rajzfilmeket néznek az emberek? Ööö. Semmi?
Na mondom, ez nagyon szubjektív lesz, de amit magam körül láttam: igen, fiatalabbakat ismertem meg többségben. Sokakat inspirál kreativitásra, főleg rajz, vagy cosplay. Van, amikor az adott ország kultúrájába is belemélyednek, elkezdi érdekelni őket, sokaknak vágya, hogy akár ellátogassanak, vagy kiköltözzenek Japánba, esetleg megtanulják a nyelvet, új ételeket főznek, uj dolgokat próbálnak ki. (Szerintem ezek nagyon jó dolgok egyébként :) )
Annyit tudok mondani, hogy engem is ez lökött meg a rajzolásban, előtte is szerettem, de konkrétan művészeti suliba mentem végül. Hozzátéve ehhez, nagyon sokan lehetnek így még, mert már a tanárok is tudják, mi az az anime, és külön sóhajtoznak, ha valaki olyan rajzot ad be :D
Én 16 éve animézek, introvertált vagyok és szeretem a fagyit.
Szóval szerintem a fagyi lesz a közös pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!