Kognitív/pszichés problémáim lehetnek, ha úgy rögzülnek bennem cselekedetek mint Pavlov kutyájában?
A munkahelyemen belépés előtt eddig mérték a testhőt, de pár hete már eltörölték (a maszkviselést is). Viszont azóta 2-3-szor is előfordult, hogy ahelyett, hogy mentem volna egyből be az épületbe ösztönösen mentem oda a portáshoz várva, hogy mérjen testhőt. Utána kapcsoltam, hogy már nem is kell mérni. Baromi ciki volt. És ez csak 1 példa a sok közül, amikor ösztönből cselekszek. Olyannak érzem magam mint egy betanított majom miközben szellemi munkakörben dolgozom (ami szintén nagyon görcsös).
Nem tudom, hogy ez pszichés probléma (baromira szorongok a munkahelyen és depressziós vagyok), esetleg IQ-beli hiányosság az oka, de jó lenne kideríteni és tenni valamit ellene (ha lehet egyáltalán).
Igazából sajnálom, hogy nem lehet 2 kategóriában is egyszerre kérdést feltenni, mert egyszerre lennék kíváncsi személyiség ill. pszichiátriai megközelítéssel adott válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!