Mit vegyek egy animés lánynak karácsonyra? :D
A jelenlevő japánimádó, otaku, fanatikus anime-kedvelő hölgyek minek örülnének a legjobban? :)
Én nem nézek és nem szeretek semmilyen animét, de az osztálykarácsonyoson őt húztam:D 17 évesek vagyunk.
Köszike :)
Nekem,amikor osztalykaracsonyos idoszak vol ,akkor nagyon szerettem az Inuyashát...szeretem amigy is az animeket,de nem voltam az az igazi "Otaku" ,de az Inuyasha:Ddd
Nos szoval en egy CD-t kaptam,amire az illeto az Inuyasha minden zenejet ratette es kicsiket konnyeztem is az oromtol:) nem is azert ,mert az ajandeknak orultem annyira,de szerintem ez egy hatalmas nagy kedvesseg volt:)
Tudd meg h mi a kedvenc animeje es talan probald ki ezt :)
Én eddig kétszer adtam ilyen érdeklődésű lánynak ajándékot:
1)Egy üres CD-re kiírtam egy csomó animés zenét mp3 formátunba, aztán képszerkesztővel csináltam egy montázs képet azokról a karakterekről, akik a rajta lévő animék zenéinek a főszereplői. Ezt tettem a CD tokba így még mutatós is volt.
2)Hobbiboltban vettem pár száz forintért festhető karton képkeretet, a közeli kínai "mindenes" üzletben pedig egy olcsó kitámasztós tükröt ami méretre beleillett. (könnyebb úgy venni, hogy először a tükröt választod ki és ahoz a képkeretet)A képkeretre nyomtattam pár animés képet amiket méretre vágtam, végül az animés keretbe beletettem a tükröt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) CD-t adtam neki, a kedvenc animéinek a betétdalaival, és egy saját kezüleg összephotoshoppolt boritóval. Nagyon tetszett neki, meg is ölelt, amikor meglátta, és azt mondta, nem is adhattam volna jobb ajándékot. :D
Szóval köszi, és boldog karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!