Milyen ajándékot vegyek egy kocka srácnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Az osztályunkban karácsonyi ajándékozás van.És bár én egy olyan srácot húztam akit régóta ismerek,nem tudom hogy mit adhatnék neki,mert ahogy tudomcsak a számítógépes és azzal kapcsolatos dolgok érdeklik.Ehhez viszont nem igazán értek.Szerintetek mit kéne neki adnom?2015. nov. 12. 22:24
1/8 anonim válasza:
Ajándékozz neki Steam-kódot egy olyan típusú játékra, ami szerinted érdekelheti. Humble Bundle-n retek olcsón tudsz játékcsomagokat venni, és ajándékként átküldeni.
2/8 anonim válasza:
Ha ki tudod deríteni, melyik a kedvenc játéka, filmje vagy ilyesmi, esetleg ahhoz kapcsolódóan tudsz vmit venni. Pl. ha imádja a Star Warst, akkor vmi kis Star Wars figurát vagy bögrét vagy vmi ilyesmit veszel neki, mellé meg egy kis csoki, cukor, narancs, dió, a szokásos nasi és meg is vagy. :)
3/8 anonim válasza:
Rubik kocka. Bár lehet hogy magas neki.
4/8 anonim válasza:
Egy GF Gtx 980Tinek biztosan örülne
5/8 anonim válasza:
Megállapodtatok valami összegben?
Szerintem a sütit, csokit sem vetné meg :-)
6/8 anonim válasza:
Én is számítógépes vagyok, de a süteménnyel és a csokival megelégednék. :D
7/8 Fridus31 válasza:
Vegyél neki valamilyen számítógépes játékot vagy mondjuk play stationossat, aminek szerinted örülne
8/8 anonim válasza:
Bluetooth hangszóróval nem lőhetsz mellé ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!