Mit vegyek kocka barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Most lesz osztálykarácsony, és én egy kocka barátomat húztam. Mit vegyek neki?
2000 ft limit lett megbeszelve.
2014. dec. 16. 17:04
2/10 anonim válasza:
azt nem tudod mivel szokott játszani?
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert en nem vagyok nagy kocka, ezert velem ilyenrol nem beszelget. Meg az a baj, hogy gimisek vagyunk, 9. Osztaly, tehat csak szeptember ota ismerjuk egymast...
2014. dec. 16. 17:30
4/10 anonim válasza:
Kérdezz meg valaki olyat, akivel jóban van.
5/10 anonim válasza:
Hát a kockák szeretnek nassolni játék közben... a bögrékkel meg hasonlókkal mindenkinek tele van a töke kb:) én 2ezer forint értékben vennék neki csokit/chipset , mindenféle jó dolgot.. ennek lehet a legjobban örülni szerintem, nem valami olcsó műanyag valaminek, mert ilyen áron belül ez a legjobb, én is ennek örülnék a legjobban
7/10 anonim válasza:
Most viccen kívül mondom, adj neki 2000Ft-ot. Mondd, hogy töltse fel számlájára és vegyen valamit steamen. Esetleg csinálgatsz valami steames borítékot, hogy ne kelljen elmagyarázni.
8/10 A kérdező kommentje:
Enis gondoltam ra, de csak poenbol. Mivel ez osztálykarácsony. Tehát nem illik penzt adni, ez nem olyan hogy a nagyid ad 5000-t karacsonyra...
2014. dec. 16. 19:41
9/10 A kérdező kommentje:
Am Magyarországon lehet venni valahol steam ajandékkártyát? Mert a steam honlapjan irjak hogy vilagszerte van, de Magyarországon hol? Mert ez mar jobb mint ha siman penzt adnek
2014. dec. 16. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!