Hogyan töltenétek a 18. Születésnapotokat?
Figyelt kérdés
Én sajnos valszeg egyedül fogom , mármint barátok nélkül, kis vacsi és ennyi. Ti hogyan töltöttétek töltenétek?2020. jún. 26. 22:25
11/20 anonim válasza:
Én családdal voltam, akkor még nem jártam bulikba és barátaim se nagyon voltak (sors fintora, hogy a legjobb barátnőmet néhány hónappal utána ismertem meg:)). Viszont elmentünk nyaralni tengerpartra a kedvenc helyünkre, szóval azért nem panaszkodhatok.
12/20 anonim válasza:
Hát mi nagy bulizósok vagyunk. Bár én még csak 17 vagyok, a 17. születésnapomon házibuli volt, sok havert meghívtam, és jól berúgtunk. A 18. se lesz másképp. Nem követendő példa, de mi ilyenek vagyunk xd
13/20 anonim válasza:
Nekem nyáron van, úgyhogy otthon voltam aznap a nap nagy részében egyedül. Este hazajöttek a szüleim, felköszöntöttek, volt torta. Napközben küldött üzenetet pár közeli barát és rokon, de ennyi, nem volt nagy felhajtás.
14/20 anonim válasza:
Mi van veletek? 12-es vagyok, miért ilyen introvertált mindenki hogy lepontoz azért mert szeretek bulizni?
15/20 anonim válasza:
Attól mert ti kevés emberrel érzitek jól magatokat, attól másnak egyátalán nem kell hogy így legyen. Én szeretek sok emberrel együtt lenni, ha egyedül vagyok, rámjön a bezártság, letörtség, mehetnékem van folyamatosan, satöbbi.
16/20 anonim válasza:
Hát kb egyedül. Úgy volt hogy párommal megyünk sátorozni. Mire oda értünk összevesztünk, hazamentünk. Én ültem otthol egyedül, ő meg elment csajozni meg csavarogni. 🤷♀️ Anya felköszöntött reggel és ennyi volt a családozás. 😀
17/20 anonim válasza:
Nekem se volt semmi extra
Pont azelőtt iratkoztam át esti suliba szóval barátaim ott estin még nem voltak,nappaliról meg már nem így suliban nem köszöntöttek fel :D
Hazamentem,volt egy családi meglepetés kajálás tortával ami nagyon jól esett meg másban a legjobb barátom behívott egy moziba
18/20 anonim válasza:
Gyakorlatra elmentem, akivel egyutt dolgozok sutott nekem sutit (meg mindig erzem az izet a szamban) aztan haza ertem szuleim elvittek kedvenc helyemre kajalnixd hazaertunk akkor a szomszed feldiszitette a lakast es a szep latvany fogadottxd
Hetveget meg vegig ittam baratokkalxd nagyon szep volt
19/20 anonim válasza:
Aznap iskolában voltam. Barátaimnak hála viszont két napra rá hétvégén ünnepeltünk. Én nem akartam semmit, ők nyaggattak, hogy legaláb kocsmába menjünk már le, hisz születésnapom van. Azóta is hálás vagyok nekik emiatt, életem legjobb (utó)szülinapja volt.
20/20 anonim válasza:
A családom elvitt engem és az akkori párom egy drágább, különleges étterembe, és még korábban odavitették a kedvenc tortám, és a vacsora végén kihozták a pincérek extra meglepetésként. :) Szóval eléggé kitettek magukért, emlékezetes volt. A többi szülinapom elég pocsékul sikerült, de ez mindig megmarad szép emléknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!