Fiúk! Ti születésnapotokra örülnétek esetleg egy anchor karkötőnek?
Nem. Nem vagyok én búza. De miért engem kérdezel? Nem nekem akarsz ajándékot, ugye?
Az én szülinapomra vegyél magadnak egy szexi fehérneműt, aztán dobd le a megfelelő pillanatban. Vagy ha már mindenáron nekem ekarsz venni valamit, akkor valami hasznosat. egy üveg jófajta pálinkát például. Vagy a legújabb Judas Priest lemezt, mert az még nincs meg (bakelitet ám, nem CD-zünk)!
Az ilyen buzás dolgokkal, mint karkötő, inkább keress magadnak egy langyi fiúkát.
Hálátlan dögök! Kanos emberek!
Örüljön hogy nem felejtetted el a szülinapját. A szándék a lênyeg!
A karkötő nagyon szép ajándék vagy a parfüm, csoki, krém meg ilyen piperék.
Ha nem örül neki akkor látszani fog, hogy meddig fog tartani a kapcsolatotok.
6-os tipikus pi..a
Azt vesz másnak, amit ő kapni akar... A férfiaknak nem parfüm kell, meg csoki, hacsak nem búza az illető.
Igen, lemaradtál a felsorolás többi eleméről. Ne az egyetlen valamennyire értelmeset emeld ki a sok hulladék közül...
És a femináciknak: de igen, mi is használunk dezodort, szappant, sőt még sampont is. Viszont leszarjuk, milyen illatú, milyen illóolaj-esszencia-kivonatot tartalmaz, meg hányféle és hánybetűs vitamin-koncentrátumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!