Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok mit szerettek kapni...

Lányok mit szerettek kapni születésnapotokra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy doboz csokit és hogy csináljunk valamit,menjünk el valamerre (szinház,fürdő,akármi)

ezt páromtól,mert ritkán van kedve kimozdulni...

öcsémtől mind1,kicsi még,rajzolni szokott meg gyurmabábut,őrzöm mind:)

szüleimtől meg változó,anya mindig valami nagyon hasznossal lep meg mióta elköltöztem (lakásba különböző hiányzó dolgok)

nagyszülőktől sütit és pénzt szoktam,elsőszülőtt unoka vagyok,mai napig addig nem hagynak mig el nem fogadom a pénzt (nem vesznek semmit,mondván hogy vegyek én ami tetszik)

23/N

2011. márc. 28. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Csokit, színházjegyet, fülbevalót. Ezek bármikor jöhetnek :)
2011. márc. 28. 17:27
 3/6 anonim válasza:
Másfél hónap múlva lesz a születésnapom és erősen gondolkozom a válaszon, de leginkább semmit... Az a helyzet bármi kell, azt megveszem/megvesszük év közben, szóval egy-egy szülinap, katácsony inkább csak fejtörést okoz. Ha minden áron mondani kell valamit, akkor az ékszer az, aminek örülnék. Igen, egy szép fülbevalónak örülnék. De egy szép gyűrűnek is. De ez is olyan dolog, amire azt mondom, hogy megvagyok nélküle, csak ha teszem azt a párom ragaszkodna hozzá, hogy na mondjak valamit, akkor ezt mondanám. De leginkább egy kiadós szex, aminek a legjobban örülnék! De ahhoz meg nem kell születésnap! :-)
2011. márc. 28. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Könyveket: művészeti album, gasztronómiai témájú könyv, illetve van egy versgyűjtemény, amit eddig sehol nem tudtam megszerezni, a régi, díszes kiadások pedig istentelen drágák.

Konyhai mütyűrök pl. színes muffin kapszli, süteményre díszítő dolgok, sütiforma, és egy nagyobb dolog is lenne, egy grill serpenyő.

Színház-, kiállítás-, koncert-, vagy mozijegy is jöhetne bármikor, és van egy-két különleges (főként nemzeti ételeket kínáló) étterem, ahová szívesen elmennék.

Egyébként most sok drága cuccot felsoroltam, nekem a legédesebb ajándék, amit a párom adott, az egy Bombi szelet volt, és benne három gyertya :) Nem ez volt igazából az ajándék, ez csak a tortát helyettesítette volna, de annyire tetszett.

2011. márc. 28. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Most azt kérdezed, mit szeretsz kapni mások születésnapjára? Ehhehe:)))
2011. márc. 28. 19:28
 6/6 anonim válasza:
Egy piros Ferrarit!
2011. márc. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!