Lányok mit szerettek kapni születésnapotokra?
Egy doboz csokit és hogy csináljunk valamit,menjünk el valamerre (szinház,fürdő,akármi)
ezt páromtól,mert ritkán van kedve kimozdulni...
öcsémtől mind1,kicsi még,rajzolni szokott meg gyurmabábut,őrzöm mind:)
szüleimtől meg változó,anya mindig valami nagyon hasznossal lep meg mióta elköltöztem (lakásba különböző hiányzó dolgok)
nagyszülőktől sütit és pénzt szoktam,elsőszülőtt unoka vagyok,mai napig addig nem hagynak mig el nem fogadom a pénzt (nem vesznek semmit,mondván hogy vegyek én ami tetszik)
23/N
Könyveket: művészeti album, gasztronómiai témájú könyv, illetve van egy versgyűjtemény, amit eddig sehol nem tudtam megszerezni, a régi, díszes kiadások pedig istentelen drágák.
Konyhai mütyűrök pl. színes muffin kapszli, süteményre díszítő dolgok, sütiforma, és egy nagyobb dolog is lenne, egy grill serpenyő.
Színház-, kiállítás-, koncert-, vagy mozijegy is jöhetne bármikor, és van egy-két különleges (főként nemzeti ételeket kínáló) étterem, ahová szívesen elmennék.
Egyébként most sok drága cuccot felsoroltam, nekem a legédesebb ajándék, amit a párom adott, az egy Bombi szelet volt, és benne három gyertya :) Nem ez volt igazából az ajándék, ez csak a tortát helyettesítette volna, de annyire tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!