Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adjak a 4 éves kisfiúnak?

Mit adjak a 4 éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés

Az öcsém most lesz 4 éves. Mindent szeret csinálni, autózni, rajzolni stb...

Nincs semmi ötletem mit adhatnék neki. Játéka már van rengeteg, mindeki mástól ruhát fog kapni. Valami otthon, egyszerűen elkészíthetőre gondoltam. Ti mit adnátok?

2020. jún. 2. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valami élményt, állatkertezést "nagytesóval"?

Ha fontos a konkrét ajándékozás-gesztus, akkor rajzolj egy képeslapra állatokat szép színessel, és mondd meg (olvasd fel róla, ha ráírod), hogy ez egy kupon, hogy elmentek csak ti ketten (nem tudom mennyi idős vagy) állatkertbe, ott megnézitek ezt meg azt meg amazt, és fagyiztok is egy nagyot.

De ha nem állatos, akkor tropikárium, planetárium, játszóház, bármi, amit szeret:)

2020. jún. 2. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban élményre gondolok én is. Állatkert, Póniudvar, kirándulás, fagyizás (nem mondtad, te hány éves vagy, hol laktok, vagy mik a lehetőségeitek).

Ha ez nem megy, akkor mégiscsak valami játékot adnék, hiába van sok. A gyerekek mindig örülnek. Gyurma, rajzeszközök, legó... ezekből sosem elég.

2020. jún. 2. 13:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Mivel egy kis faluban élünk nem nagyon van lehetőség állatkertezésre, stb. Az ötleteket nagyon köszönöm!
2020. jún. 2. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Értem:/

És biciklizés, "kirándulás", vagy csak egy naaaagy fagyizás a környéken?

2020. jún. 2. 14:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez még eszembe se jutott! Nagyon szépen köszönöm! :)
2020. jún. 2. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Örülök h segíthettem:) Isten éltesse!
2020. jún. 2. 16:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jún. 2. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Valami kis program, ahogyan előttem is írta valaki a túrázást, vagy csak beültök egy cukrászdába.

Esetleg te magad is süthetsz neki sütit.

Boldog születésnapot az ifjú vénségnek! :)

2020. jún. 3. 03:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Pöttyös labdát.
2020. jún. 3. 07:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mesekönyvet. Az ekkora gyerekek imádják a színes képeket. Vagy kifestőt. Annak is örülni fog. :)
2020. jún. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!