8 éves kislánynak, és 4 éves kisfiúnak milyen Mikulás ajándékot vegyek?
Figyelt kérdés
A baba már lejárt lemez, a kislány, már nagylány. :) Egy karóra, helló kittis, de nem túl gyerekes, és nem is felnőttes rossz ötlet? Gondoltam erre, egy nyaklánccal, de azt mondják ez még korai. A kisfiú még jobban örül a játéknak természetesen.2012. nov. 3. 20:58
2/7 anonim válasza:
a kislány is szeret még játszani.... minek drágát?
3/7 anonim válasza:
Soha nem kapnak mást, mint csokit, vagy a csomagban narancs, keksz stb van még. Elég karácsonykor valamilyen ajándék.
4/7 A kérdező kommentje:
Az édesség le van szabályozva. :) Persze az is megy bele, de a suliban, oviban csak azt kapnak. A kislánynak tavaly babát és gyöngyfűző szettet vettem, az utóbbinak örült, a baba, háát, nem volt siker. Nem tudom milyen játék lenne jó. Gondoltam még valami tolltartó + hozzávalókra, úgyis iskolás már. Hmm?
2012. nov. 3. 21:12
5/7 anonim válasza:
Mi Mikulásra sosem kaptunk ajándékot, csak édességet, jó sokat :D az miért nem jó? Veszel 2-3 jobb minőségű mikulás csokit, 1-2 tábla milkát, meg amit kifejezetten csak a gyerekeid szeretnek, pl vmilyen gumicukor, pillecukor.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem az én gyerekeim, csak ismerősök. Édességet mindig kapnak, de mellé valami játékot is szoktam.
2012. nov. 3. 22:47
7/7 anonim válasza:
Főleg ha ismerős akkor nem kell nagy beruházásba esni. Vegyél a lánynak a gyöngyfűzőhöz még gyöngyöt pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!