Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kisfiúnak milyen...

4 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot?

Figyelt kérdés
Unokaöcsém a kisfiú és most hétvégén lesz szülinapi partyja ahova meghívtak. Előszülinapi ajándékként kapott egy biciklit a keresztmamájától. Én mindig ruhát veszek nekik (van egy 2 éves tesója is) de most játékra gondoltam. Csak nem tudom mit. Anyagilag nincsenek a topon igy gondolom a ruházástatást megoldani nem könnyű, igy talána ruha is jól jönne nekik (mindig veszek mind a kettőnek hogy ne legyen balhé a kicsik között). Játékból mit vagy ha ruha akkor mi jön jól most a téli időszakban? Ha ruha akkor Zara kids vagy Benetton onnan szoktam vásárolni nekik.

2017. okt. 16. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4évesnek kisautó, labda, transformer, tininindzsa, kirakó, lego, LÜK, könyv... tudni kellene, mit szeret, mivel játszik.
2017. okt. 16. 14:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos csak annyit tudok hogy a kedvenc szine a piros.
2017. okt. 16. 14:18
 3/12 anonim ***** válasza:

piros autó, piros labda ;)

könyvek közül tesz-vesz város pont jó ennek a korosztálynak. Pettson és Findusz is nagyon jó.

2017. okt. 16. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:

4,5 éves fiamnak a LEGO lesz a sláger (főleg a verdásak), de kapni fog walkie-talkie-t is (Mancs őrjárat, vagy Minion-ost)

De bámilyen jármű jöhet bármekkora mennyiségben, foglalkoztató könyv (kapott munkagépes kirakós könyvet pl), vagy gyurma szett (Play dooh útépítős),távirányítós autó, vagy versenypálya, ezzel tud a tesóval is játszani. Ilyen: [link]

2017. okt. 16. 14:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Társasjáték is nyugodtan mehet már pl Labirinth junior, uno kártyajáték, lotti karotti, rush hour junior.

Ruhából a legjobb ha a kedvenc mesefigurái vannak rajta.

Vagy valami jópofa pl szokott lenni olyan pulcsi amin zippzár van ami a figura szája, most a kikbe van olyan. ha belenyúlsz ott a szörny nyelve és ki lehet dugni, a gyerekek imádják az ilyeneket.

Roller?

Hot wheels pálya, ezekből több féle van, a legtöbb összeépíthető.

Lego

2017. okt. 16. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem odavan a távirányítós autókért, egy 4 éves már lazán irányítja. Ruhából meleg zokni, bélelt nadrág, pulcsi mindig jól jön. De a ruhát a gyerek nem értékeli, csak a szülő :-)
2017. okt. 17. 04:54
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ez mennyire jò? Szülök szeretik? Mennyire balesetveszelyes?

2017. okt. 17. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem balesetveszélyes, de az én lányomat kb. 10 percet kötötte le, és mióta megvan (1 éve) kb. kétszer ugrált vele 2 percet.
2017. okt. 17. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:

az én unokahugom zúzta már össze ilyen labda miatt az arcát. ráadásul tényleg b 10 percig érdekes, aztán csak porfogó.

azt gondolom, mesekönyvvel nem lehet mellélőni. Pettson és Findusz, Tesz-vesz város, Vackor, Lengemesék, Tündér Lala, Labdarózsa, Brumi, stb.

2017. okt. 18. 08:46
 10/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, fiamnak van, de nem labda, hanem zebra. Az talán stabilabb, nehezebb elesni vele. Szereti, de kb 1-2 hetente 1x ugrál rajta. Viszont ehhez hely kell. Ha kis lakásban, vagy zsúfolt helyen élnek, nem tud vele ugrálni a gyerek.
2017. okt. 18. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!