4 éves kisfiúnak milyen születésnapi ajándékot?
Figyelt kérdés
Unokaöcsém a kisfiú és most hétvégén lesz szülinapi partyja ahova meghívtak. Előszülinapi ajándékként kapott egy biciklit a keresztmamájától. Én mindig ruhát veszek nekik (van egy 2 éves tesója is) de most játékra gondoltam. Csak nem tudom mit. Anyagilag nincsenek a topon igy gondolom a ruházástatást megoldani nem könnyű, igy talána ruha is jól jönne nekik (mindig veszek mind a kettőnek hogy ne legyen balhé a kicsik között). Játékból mit vagy ha ruha akkor mi jön jól most a téli időszakban? Ha ruha akkor Zara kids vagy Benetton onnan szoktam vásárolni nekik.2017. okt. 16. 14:05
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást :) Sokat segítettek vele. Lehet hogy mesekönyvet veszek, azt tényleg hasznos ajándék. Ilyen labdája egy ismerősünk kislánynak volt (akkor egy idősek voltunk) és én is szerettem volna ilyet. Igy ugrott be. Ruhát vettem Zaraban, 2 nadrágot hogy ne legyen veszekedés.
2017. okt. 18. 20:18
12/12 A kérdező kommentje:
50M2 él a család igy tényleg hely híján vannak. Sérülést sem szeretnék okozni ami a legfőbb szempontom.
2017. okt. 18. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!