Ti még tartjátok azt a szokást, hogy újévkor, megfürödtök, hogy ne legyetek piszkosak a jövő évre, vagy tartjátok magatokat a megszokott, téli fürdésrendetekhez?
Én mindennap fürdök, többnyire este, de ha éjszakás műszakból esek haza, akkor reggel szoktam lefekvés előtt, mert többnyire izzadtan teszem le a lantot és jobb picit felfrissülni meg a kellemes melegvizes tusolás alapból engem elnyom, jobban alszom tőle. Nyáron amikor hatalmas meleg van akkor kétszer zuhanyzok egyszer napközbe, egyszer meg alvás előtt. Most is amikor hajnali 3 kor hazaérkeztem a buliból letusoltam mert néhány részeg csaj annyira jól érezte magát hogy női parfümökkel, sprékkel, hajlakkal, csillámporokkal meg mit tudom én miféle csajos marhaságokat öntöttek az emberekre úgy spontán mindenkire.
Az a szerencsém hogy a barátnőm ezeket látta mert mellettem állt és ő is kapott ezekből, így legalább nem kellett magyaráznom órákon át miért van női illatom, meg miért vagyok csillámporos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!