Téli gumiabroncs vásárlást tervezek a jövő hónapban újonnan az autómra amely egy 2003 as 101 lovas ferdehátú Skoda fabia 14-es kerékkel?
mmajdnem mindegy a márka...első szempont, hogy az új uniós címke tetszen..mint tudod három paraméternek tanácsos jól megfelelni..a vízenkúszás, vagy vízelvezetés, az üzemanyagfogyasztásra gyakorolt hatás, és a gumi által okozott hanghatás...
ez utóbbira nagyon ügyelj, mert 16 januártól csak a 68 dB alatt a nyerő..
aztán még van néhány szempont, de azt a gumin kellene megmutatni
javaslom gúglizd be, hogy gumiminták, vagy téligumitípusok, vagy hasonló...aztán válogathatsz..
Köszönöm a tanácsodat! Ezeket figyelembe véve arra jutottam hogy ez lesz szerintem a megfelelő választás.
Szia!
Olyat vegyél aminek nagy a gördülési ellenállása (Ez télen, nedves úton kifejezetten fontos). Ezek a mostani matricák amik rajt vannak iszonyat néphülyítők. Nekem Viking Snowtech II gumim van, nem a divatmárkából és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, iszonyat jó vele hóban autózni. Nyugodtan nézz utána hogy nem szar kínai olcsó gumiról van szó. Ezzel csak azt akartam preferálni, hogy nem biztos hogy csak slágergyártók közül néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!