Most kezdődnek a táli ruhák leárazásai. Vesztek előre, már jövő szezonra téli holmit?
Először is köszönöm a tippet!
Nyáron gyakran veszek téli holmit turiban is.
Ha félévvel elötte veszel nem baba részére hanem kisgyereknek akkor most pl. 86-os ősszel télen kettővel nagyobb méretet kellene venni. Egy éves kortól már nem nőnek olyan gyorsan inkább csak alá kell öltöztetni.
Én is ilyenkor szoktam bevásárolni a következő szezonra.
Először is ki kell tapasztalni, hogy milyen ütemben nő a gyermek, ennek megfelelően lehet a méretet kiválasztani!
Én már a jövő téli ruhákat is megvásároltam a fiamnak, már csak bakancsot kell neki nézni! Így legalább ha hirtelen jön a hideg, nem kell vásárolni ruhát!
Köszönöm. Meg is veszem neki, úgy döntöttem. Most 20 hónaposan 86-os méretet hord, 88 cm. Azt a méretet választom, ami a 2-3 éveseknek való, tehát 98-as.
Már tavaly is így vettem neki kabátot, el is találtam a méretet. Akkor a C&A-ban volt kuponom és 7ezer helyett 3500-ért kaptam kabátot.
Én egy évig nem tárolnám ruhában a pénzemet.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy a 98-as méret jövőre jó lesz.
Kisfiam eddig picike volt az átlaghoz képest, és most 2 hónap alatt átnőtt egy méretet.
86-osakat hordott, most 98-as kell mind a tesco, mind a cund a méretből.
2 éves.
A lába is 2 cm-t nőtt 2 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!