Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most kezdődnek a táli ruhák...

Most kezdődnek a táli ruhák leárazásai. Vesztek előre, már jövő szezonra téli holmit?

Figyelt kérdés
Tesco-ban voltunk, a kabátok 2-3000 Ft-ra le vannak árazva és nagyon gondolkozok, hogy vegyek-e egyet jövő télre a kislányomnak. Szerintetek?
2011. jan. 17. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Biztosan nem veszek. Ezen a télen nőtt 2 méretet a lányom. 92-ről 104-re. 2 éves hamarosan.

Nagyon bátran tippelsz, ha 92-es kabátot veszel neki. Szerintem az pont nyárra lesz jó neki. De mondjuk ezt Te biztosan jobban tudod nálam, hiszen a Te gyermeked, de a gyerekek növekedésére nem használnám a kiszámítható jelzőt, hol ilyen, hol meg más ütemben fejlődnek, nőnek.

2011. jan. 17. 20:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nem írtam 92-est, kissé elnézted.
2011. jan. 17. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam előre vásárolni, ha látok 1-1 jó darabot. Túl sok mindent nem spájzolok be, mert mindig kapunk egy csomót az unokatesóktól + ajándékba újakat is a rokonságtól.
2011. jan. 17. 21:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy szóltál! Meddig tart a leárazás?

Amúgy te tényleg nem 92-t, hanem 98-ast írtál. :)

Akkor, ha a lányom most 80-as méretűt hord akkor 92-t kell venni, bár a Tescoban nem úgy van, hogy pl. 12-18 hónapig?!

2011. jan. 17. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyári ruhák is vannak?
2011. jan. 17. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Én esetleg egy-két darabot szoktam venni ilyenkor, de sokat nem. Inkább szemmértékre,mert a kisfiam jóval kisebb méretezésű ruhákat is fel tud még venni két évesen, mint sok más ennyi idős. Én pólókat láttam, azokból bátrabban merek venni, sőt vettem is, mert nyárig már nincs fél év vissza.
2011. jan. 18. 07:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Elnéztem, bocs. 98-t se vennék.
2011. jan. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!