Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti vesztek petárdát?

Ti vesztek petárdát?

Figyelt kérdés
Én akarok dum bumot meg sima zöld petárdát.
2017. nov. 12. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Teged kene bezarni a pincebe....
2017. nov. 12. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem értem a sok hülye kutyatartót. Szilveszter=petárdázás, robbangatás. Mindenki tudja. Ha ennyire zavar titeket béreljetek ki egy kulcsos házat valahol az erőben arra az egy éjszakára. A kutyátokat meg neveljétek meg, hogy a gazdira nem illik mororogni, meg harapdálni. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Vettem, párkányban. 700Ft/100db. Én mondjuk a tüzijátékot nem szeretem, mert messze tőlem robban, de a petárdával lehet játszadozni az udvarban.

Ja, és nekem is van kutyám.

2017. nov. 13. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:
54%
vesz a f...om!11 kor lefexem, asztán aus paus!
2017. nov. 13. 19:38
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Naná, delova rana, zink rakéta, 4" bomba, ezek vannak tervben.
2017. nov. 17. 10:08
 15/24 Jake Paul ***** válasza:
49%

Nem , es eltornem a kezet annak, akk vesz?

Senkinek nem törnéd el a kezét fotelharcos kutyás gyökér úgyhogy feleslegesen papolsz ilyenekről nyugodjál szépen le !

Ne általánosítsál nem áll jó neked nem mindenki tapló paraszt használó!

2017. nov. 24. 12:03
 16/24 Jake Paul ***** válasza:
49%

A masik: van egy kutyank , akit mindig egy hetig kell keresni a faluban, mert elszokik, annyira megijed.

Kitalalhatod, mennyire partolom a petardat.??

Ember ez Szánalmas cseszel a kutyádra vigyázni minek van neked kutyád egyáltalán? Aztán még te papolsz a petárdázok ellen hogy tud az a kutya megszökni? Úgy hogy leszarod és kint hagyod és ha bevágják hozzá akkor nézel mint borjú az uj kapura! Ember te vagy a felelős ezért csak is te tiéd a kutya nem a többi ember fog hozzád alkalmaszkodni!

2017. nov. 24. 12:07
 17/24 Jake Paul ***** válasza:
49%

Nagyon veszélyesnek tartom még a legkisebbeket is. Nem támogatom a petárdázást. Egyenesen ellenzem.

Sokan szidják a Szláv országokat de ennyi beszari sosincs köztük mint itt nálunk! Szerbiában még lányok is vesznek petárdákat de az akkora hogy szól olyat mint egy kisebb ágyu még sincs nyávogás meg hisztiroham sem! Azt el kell ismerni hogyha kimész Szlovákiába és kint látod hogy eldobnak egy hatalmas 35 mm eres petárdát majd az utána durran egy rohadt nagyot a lidl elött és mindenki le se szarja. A kutyások a környéken szó szerint nyugodtan álltak. A kutyák volt vagy 10 a kerítéseknél ők mint ha azt mondták volna REALLY WHO CARES! És szépen mintha mi se történt volna le is szarták! Akkor ott komolyan kéne már azon elgondolkodni hogy csak mi vagyunk ilyen szinten beszariak sajnos! Miért van az Hogy Szláv Országokban eldobsz egy petárdát mindenki nyugodtan megy tovább mintha mi se történt volna. Magyarban meg minden kutyás összeszarja magát? Valaki megmondhatná ezt végre hogy mirt van ez! Rengeteg országban jártam sehol nem zavart ilyen szinten soha sem. Itt azt rühellik ha lakótelepen szól kimész Cseh országba olaszba ott olyan a petárdázás hogy szilveszterkor szó szerint zsák utcákban dobálják meg bevágják kis utcákba hogy minél hangosabb legyen de nem ám ezzel a mini petárdával hanem annál sokkal kövérebbel és vastagabbal! Soha semmikor nem halottam ordibálst hogy hagyják abba és fel lesznek jelentve mivel hangos!Miért csak itthon hangos és cseheknél,szlovákoknál nem hangos?

2017. nov. 24. 12:26
 18/24 A kérdező kommentje:
Ezt most kinek írod?
2017. nov. 25. 14:46
 19/24 anonim válasza:
lehetne normálisan is használni azt a petárdát ám csak a sok hülye ember nemtudja :S
2017. nov. 26. 23:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Ezaz legalizálhatnák végre mint a vetőseket is 😀😉
2017. nov. 29. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!