Én még soha életemben nem vettem.
Tök baromságnak tartom. Amúgy nem tilos petárdázni?
Amúgy gondolj az állatokra is, akik halálosan félnek tőle.
nem és mi soha nem is élünk vele.
Nem is hiányzik.
Max. nézzük, hogy mások hogyan tűzijátékoznak és nem esélyes, hogy tűzijátékot vegyünk, nemhogy petárdát...
Kitten88 gratulálok a hozzászólásodhoz....hasonló jókat kívánok én is neked....idióta
" Persze nehany barom nalunk is csinalja, ki is hivjak rajuk a rendoroket altalaban."
Itt az a nagy helyzet, hogy nem tehetik meg. Szilveszterkor közterületen is legális lőni, minden kereskedelmi forgalomban kapható tüzijátékot. Tehát ha te kimész a Hősök tere közepére azt is megteheted, meg ha lemész a lakótelep parkjába azt is. A rendőr is annyit tud tenni, hogy illedelmesen megkéri, hogy fáradjon kicsit arrébb, hogy véletlenül se jelentsen veszélyt az értékekre nézve, bár ezt a kedves lakó is megtehetné aki kihívta őket. Hidd el az emberek 99%-a boldog új évet kívánna és arrébb menne 10-15 métert, ha normálisan kérik meg. Nem úgy kell elképzelni a tüzijátékozókat mint kulturálatlan parasztok.
Persze ha nem normálisan szól hozzám valaki akkor én is elküldöm melegebb éghajlatra..és szerintem ez természetes dolog.
A kérdésre válaszolva: Petárdám most nincs. De tüzijátékaim vannak szép számmal, már várom, hogy kipróbálhassam sz összest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!