Van rajtam kívül olyan személy, aki szintén egymagában ünnepli a szilvesztert/újévet?
Ó haver. Egyedül is olyan jól lehet néha szórakozni. Engedd meg a zenét, tölts le egy liter bort fél óra alatt. Utána meg egy-két pohárt néha. Még ha az égvilágon semmit sem csinálsz, akkor is jól fogod érezni magad. Ez annak a válaszolónak szól aki itt beszólni próbált azoknak, akik nem buliban fetrengenek.
Amúgy van rajtad kívül személy, igen. Én is mehetnék, de nem szoktam bulikba járkálni, egy évben 2-3szor nekem bőven elég. Így családdal vagyok, eszünk, kimegyünk és nézzük a tűzijátékot, majd koccintunk, iszunk stb. :)
Szia!
Én is egyedül leszek szilveszterkor.
2 barátnőm a pasijával lesz, a 3.-at nem tudom.
Sajnos nincs barátom ás bulizós típus sem vagyok.
Egyedül is elleszek :)
Max filmezem, eszek ilyesmi :D
24/L
Én 15 éves korom óta mindig a barátimmal ünnepeltem + amíg volt párom, akkor azzal is.
De már nincs párom, a barátnőim meg ilyenkor full elérhetetlenek, mindegyik a pasijával foglalkozik, nem mozdulnak ki otthonról...
Most jutottam el arra a szintre, hogy 24 évesen valszeg egyedül leszek. 9 éve voltam utoljára itthon Szilveszterkor, nagyon furcsa lesz, de az a helyzet, hogy nem igazán tudok mást csinálni...Egy helyre hívtak bulizni, de nem nagyon ismerek ott senkit én meg nem vagyok az a fajta, aki beül egy olyan helyre, ahol full idegenek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!