Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van rajtam kívül olyan személy...

Van rajtam kívül olyan személy, aki szintén egymagában ünnepli a szilvesztert/újévet?

Figyelt kérdés
Vagy csak én járok ilyen cipőben? Nem mintha nem tudnék elmenni valahová barátokkal/ismerősökkel, de nem szeretek ünnepelni, ha nincs egy párom, akivel osztozhatnék az ünneplés(ek)ben.

2015. dec. 27. 22:59
1 2
 11/15 Clay Morrow ***** válasza:

Ó haver. Egyedül is olyan jól lehet néha szórakozni. Engedd meg a zenét, tölts le egy liter bort fél óra alatt. Utána meg egy-két pohárt néha. Még ha az égvilágon semmit sem csinálsz, akkor is jól fogod érezni magad. Ez annak a válaszolónak szól aki itt beszólni próbált azoknak, akik nem buliban fetrengenek.

Amúgy van rajtad kívül személy, igen. Én is mehetnék, de nem szoktam bulikba járkálni, egy évben 2-3szor nekem bőven elég. Így családdal vagyok, eszünk, kimegyünk és nézzük a tűzijátékot, majd koccintunk, iszunk stb. :)

2015. dec. 28. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is egyedül leszek szilveszterkor.

2 barátnőm a pasijával lesz, a 3.-at nem tudom.

Sajnos nincs barátom ás bulizós típus sem vagyok.

Egyedül is elleszek :)

Max filmezem, eszek ilyesmi :D

24/L

2015. dec. 28. 21:27
 13/15 anonim válasza:
én is! sokáig dolgozom, utána pedig a januári vizsgák miatt már nem csináltam programot. egyedül élek bp-n, egyébként vidéki vagyok- a szüleim 300 km-re. tehát totál egyedül; csak én és a könyveim- meg egy kis kabaré.
2015. dec. 28. 22:23
 14/15 anonim válasza:
0%
de venek vagytok eljetek mar 21/F
2015. dec. 28. 23:02
 15/15 anonim válasza:

Én 15 éves korom óta mindig a barátimmal ünnepeltem + amíg volt párom, akkor azzal is.

De már nincs párom, a barátnőim meg ilyenkor full elérhetetlenek, mindegyik a pasijával foglalkozik, nem mozdulnak ki otthonról...

Most jutottam el arra a szintre, hogy 24 évesen valszeg egyedül leszek. 9 éve voltam utoljára itthon Szilveszterkor, nagyon furcsa lesz, de az a helyzet, hogy nem igazán tudok mást csinálni...Egy helyre hívtak bulizni, de nem nagyon ismerek ott senkit én meg nem vagyok az a fajta, aki beül egy olyan helyre, ahol full idegenek vannak.

2015. dec. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!