Van rajtam kívül olyan személy, aki szintén egymagában ünnepli a szilvesztert/újévet?
nincs párkapcsolatom..haverok (barátaim) sincsenek
olyanra gondolok akivel ellehet menni erre arra programot kitalálni stb ..
régi osztályból 3 emberrel tartom a kapcsolatot FBon..
abból lehet 1 el találkozok szilveszterkor és iszogatunk még meg nem érezzük az alkohol erejét...
már a sokadik szilveszterem fog így telni ...jó lenne már egy társ ..:)
u.i: nem azért nincs barátnőm mert csúnya vagyok vagy ilyesmi sőt ha adnék magamra és önbizalmam lenne ... egyszerűen hite hagyott vagyok illetve gátlásokkal élek eggyüt
Én is így vagyok vele nyugi :)
Itthon vagyok minden évben a családdal. Tesóimmal meg anyummal szoktam "ünnepelni". De nem is szeretek ilyenkor kimozdulni mert van két kisállatom,akikre vigyáznom kell ilyenkor. Szóval emiatt is:/
De nem szoktak hívni nagyon. Igaz mostmár nem is iszom,mert rájöttem, hogy tönkretesz.
Nem tudom még mit csinálok, de majd kitalálok valamit, hogy ne unatkozzak :)
19L
bocsassa meg a vilag de hogy birjatok:Ddd
onmagaba fordult szarok:D alljatok mar talpra ne jatszatok el a nyomorultalak mikozben osszesen mennetek bulizni(:
mind megvagytok hivva hozzam
Idén sajnos én is így leszek, mert nincs párom és bulizni sem szeretek. Egyedül leszel a lakásomban, TV-zem, netezek és próbálom majd kipihenni a hétköznapokat. Olyan lesz, mint egy szokványos nap.
27/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!