Mit csináljak, ha nem úgy tervezem a szilvesztert ahogy azt mások elképzelik?
Eredetileg a barátnőimmel és tesómmal terveztük, illetve a párjaikkal akinek van, nálam, a többiről meg majd akkor döntünk hogy megyünk bulizni is vagy sem. Ezzel így semmi baj nem lenne. Viszont az egyik barátnőm szeretné ha a tesója is jöhetne, aki régebben bepróbálkozott nálam, eléggé levakarhatatlan módon. Az egész úgy kezdődött hogy megsajnáltam hogy senki nem barátkozik vele és elkezdtem vele beszélgetni, ebből azt szűrte le hogy biztos akarok valamit tőle, évekig próbálkozott, és végül nagyon bunkó voltam vele...egyedül abból értett hogy szó szerint levegőnek néztem, ha beszélt hozzám rá se néztem és úgy csináltam mint aki nem hall. Undorítónak tartottam azt ahogy akkor viselkedtem és nehezen barátkoztam meg a helyzettel hogy így megbántok valakit, de nem tudtam mit kezdeni azzal a helyzettel hogy valakinek azt mondom hogy "nem" aztán már csak köszönök neki és még mindig próbálkozik. Azóta úgy teszünk mintha semmi nem lett volna. Ő ugyanolyan maradt, nincs sok barátja, ezért hogy ne legyen egyedül a tesója többször is hozta magával a közös programjainkra ha olyan volt hogy más pasik is voltak. Én viszont mindig kellemetlenül éreztem miatta magam. Egyedül mi ketten nem szóltunk egymáshoz, én próbáltam nagyon távolságtartó lenni nehogy félreértse megint azt ha beszélgetni kezdek vele. És őszintén egyáltalán nem így képzelem az újévet...nem rossz érzéssel akarom kezdeni, és megjátszással hogy olyan jó társaságban vagyunk miközben én nem érezném jól magam. Ezt onnan tudom mert mindig rosszul érzem magam ha ő is ott van..egyrészt bűntudatom van a régi dolgok miatt, félelmeim vannak amiatt hogy ha eljátszom hogy jó fej leszek ő azt félreérti, másrészt nem illik közénk, bármilyen köcsög is ezt kimondani, két szót nem tudnék már vele beszélni. Én nem szeretném hogy jöjjön. Hely se nagyon lenne mert nem lesz több szabad ágy.
Viszont tudom milyen egyedül lenni amikor mindenki más szórakozik. És még mindig sajnálom őt azért hogy ilyen befeléfordulós, mert biztos szar neki is. Nem szeretnék gyerekesen dönteni, de eddig elég sokszor döntöttem aszerint hogy másnak jó legyen, nem mondtam nemet kérésekre hogy ne bántsak meg másokat. 22 évesen úgy érzem jogom lenne kicsit önzőbbnek lenni.
Zökkentsetek ki vagy osszatok le, vagy valaki adjon egy hasznos tanácsot hogy mit csináljak! Légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!