Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki hogyan tölti a szilvesztert...

Ki hogyan tölti a szilvesztert? Egyedül/buliban?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 14:53
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
egyedul
2015. okt. 18. 15:03
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Hol van az még? Messze van az. Én eddig az előző két szilveszterem egyedül töltöttem itthon a szüleimmel. Alapból nem vagyok az a bulizós típus, eddig egy jó barátommal szilvesztereztünk mindig, de egy hatalmas összeveszés miatt a barátságnak annyi, már csak sima békésen köszönő viszonyunk van.

Én eddig egyedül voltam, nagyon jó barátaim nincsenek akik meg vannak munkatársak ők általában családi körben testvéreivel, vagy távol élő barátaikhoz mennek bulizni. Én idén sem tervezek mást nagy szórakozóhelyre nem megy mert utálom a tömeget meg engem sosem vonzott ez a kötelező bulizás mert olyan nap van és akkor bulizni kell. Én valószínű most is itthon leszek egy üveg pezsgővel és sok vicces film nézéssel fogom tölteni a szilvesztert. Bár tervbe van véve az is hogy karácsony után elutazok egy régi lány barátomhoz aki már 6 éve elköltözött Sopronba és most facebookon mindennap beszélünk elég jó a viszonyunk lehet hozzá elmegyek arra a pár napra, de mivel van barátja nem biztos még a dolog.

2015. okt. 18. 15:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én pár éve szilveszterkor a detoxban keltem, úgyhogy azóta inkább visszafogottabb vagyok olyankor. vagy a parommal leszek itthon, vagy bemegyunk tűzijátékot nézni
2015. okt. 18. 15:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy általában? Vagy az ideit?

Nekem eddig nagyon változó volt. Voltam már szórakozóhelyen, házibuliban, néhány baráttal, sok baráttal, unokatesókkal, színházban.

Tavaly pl. semmi kedvem nem volt szilveszteri bulihoz. Előtte való héten és utána való héten is voltam buliban. Így napközben, délután ismerősöknél, rokonoknál voltam. Este meg otthon bealudtam egyedül :) De nem éreztem ezért rosszul magam.

Idén sem tervezek semmit. Itthon leszek. Talán megint elmegyünk színházba, ha pont valami jó darabot adnak, amit még nem láttam.

2015. okt. 18. 15:50
 5/19 anonim válasza:
100%
Egyedül. Elmegyek futni, utána megfürdök és kockulok. :)
2015. okt. 18. 16:45
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, de szeretnék mással lenni. Általában szépítkezni szoktam otthon olyankor, megcsinálom a hajam, a körmöm, filmet nézek, közben eszegetek, alszom.
2015. okt. 20. 20:32
 7/19 KacsaFingKapitany válasza:
100%
én forever alone xd
2015. okt. 22. 18:09
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem szeretem a szilvesztert, én azt nem ünneplem.

Nekem most kezdődik Halloween-nel az ünneplési időszak, és karácsonnyal fejeződik majd be.

A szilvesztert itthon töltöm, a családdal. Filmezünk, beszélgetünk, társasozunk... végül is ugyanolyan nap, mint a többi, csak éjfélkor koccintunk.

Nem nagy szám, de nem is hiányzik. A többi ünnep jobban feldob. :)

2015. okt. 22. 22:09
 9/19 anonim válasza:
Valószínűleg egyedül. Ha csak nem szerveződik valami jó buli, mert akkor oda megyek. F/40
2015. okt. 23. 10:50
 10/19 anonim válasza:
100%
Buliba megyek néhány barátnőmmel.:)
2015. okt. 23. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!