Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szilvesztert egy éttermi...

A szilvesztert egy éttermi buliban töltjük. Szerintetek lehet menni farmerba? Estélyi ruhám nincs.

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 18:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
22%

Mennyire fiatalos a buli?

Szerintem a farmernél ocsmányabb viselet nincs a világon. Fekete szövetnadrágod sincs?

2010. dec. 30. 18:21
 2/26 A kérdező kommentje:
De hasonlóm van. Vagy hosszú fekete szoknya.
2010. dec. 30. 18:22
 3/26 anonim ***** válasza:
19%
Na az tökéletes és elegáns :):)
2010. dec. 30. 18:24
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
A farmer még hétkönap sem illő. Szilveszterkor étterembe alkalmi ruha illik. A fekete szoknya egy szép selyemblúzzal megfelelő.
2010. dec. 30. 18:31
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

Szilveszter, nem karácsony...

Nem kell kiöltözni.

Aki szerint meg a farmer ízléstelen, annak üzenem, hogy a piacon kapható olcsó valami, az igen, dehát úgy látszik, te életedben nem láttál még FARMERT...

2010. dec. 30. 18:34
 6/26 anonim ***** válasza:
23%

De láttam már mindenfélét, a piacostól a legmenőbb, legdrágábbig és eleganciának egyetlen szikráját nem mutatja. Minden második ember farmert hord, unalmas, hétköznapi, utcai viselet.

Ki nem állhatom.Egy étterembe pedig akkor sem illik, akármennyibe is került.

2010. dec. 30. 18:35
 7/26 anonim ***** válasza:
96%

Azért az nem mindegy szerintem,hogy milyen szinvonalú az étterem. Én voltam már olyan helyen,ahova fekete farmerban+ egy csinosabb fölsőben mentem,nem lógtam ki mindneki így volt felöltözve.

És van olyann ami tényleg elegánsabb megjelenést követel. Ahhoz még nem volt szerencsém,ahova kisestélyibe "kéne" menni,de gyanitom létezik ilyen ,csak a pénztárcám vastagsága szabotált eddig abban,hogy ott egyek:D

2010. dec. 30. 18:39
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
Hát azért vannak kulturált farmerek, de egy étterembe azért mégse, pláne ha elegáns. De azért ne öltözz ki nagyon, találd meg az arany középutat.
2010. dec. 30. 18:41
 9/26 anonim ***** válasza:
82%

egy fekete szoknyában és selyem

blúzban pedig ballagó kis diák is lehetnél...akk inkább már FARMER

2010. dec. 30. 18:41
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem jó a farmer egy szép felsővel vagy inggel! :)
2010. dec. 30. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!