A szilvesztert egy éttermi buliban töltjük. Szerintetek lehet menni farmerba? Estélyi ruhám nincs.
Mennyire fiatalos a buli?
Szerintem a farmernél ocsmányabb viselet nincs a világon. Fekete szövetnadrágod sincs?
Szilveszter, nem karácsony...
Nem kell kiöltözni.
Aki szerint meg a farmer ízléstelen, annak üzenem, hogy a piacon kapható olcsó valami, az igen, dehát úgy látszik, te életedben nem láttál még FARMERT...
De láttam már mindenfélét, a piacostól a legmenőbb, legdrágábbig és eleganciának egyetlen szikráját nem mutatja. Minden második ember farmert hord, unalmas, hétköznapi, utcai viselet.
Ki nem állhatom.Egy étterembe pedig akkor sem illik, akármennyibe is került.
Azért az nem mindegy szerintem,hogy milyen szinvonalú az étterem. Én voltam már olyan helyen,ahova fekete farmerban+ egy csinosabb fölsőben mentem,nem lógtam ki mindneki így volt felöltözve.
És van olyann ami tényleg elegánsabb megjelenést követel. Ahhoz még nem volt szerencsém,ahova kisestélyibe "kéne" menni,de gyanitom létezik ilyen ,csak a pénztárcám vastagsága szabotált eddig abban,hogy ott egyek:D
egy fekete szoknyában és selyem
blúzban pedig ballagó kis diák is lehetnél...akk inkább már FARMER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!