Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szilvesztert egy éttermi...

A szilvesztert egy éttermi buliban töltjük. Szerintetek lehet menni farmerba? Estélyi ruhám nincs.

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 18:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Miért baj az, ha egy farmer olcsó? Nem mindenkinek van pénze 20 ezres farmerre, van akinek csak a kínai 2000 ft-os is megfelel, ha csőfazonja van és nincs rajta semmi strassz, meg szaggatás..
2010. dec. 30. 18:49
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
Persze, jó a farmer, csak ne egy pólót vegyél fel hozzá, hanem valami elegánsabbat. Ha szilveszteri buli lesz, nem kell mindjárt menyasszonyi ruhában menni.
2010. dec. 30. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
nem kell estélyi, de a társaság nagy része valószínű színes kosztümben, öltönyben megy vidámabb színű nyakkendővel... elegánsan jelenj meg, de ne hivatalosan. kb úgy öltözz, mint egy délutáni színházi előadásra. a farmer szeritnem kevés, de a selyemblúz már sok. arany középút. ha fekete a farmerod, akkor az nem rossz, de a felső akkor mindenképp blúz legyen. és természetesen akkor magassarkú, vagy alkalmibb cipő.
2010. dec. 30. 18:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szilveszteri buliba olyan ruhába menj amiben kényelmesnek érzed magad,amiben tudsz táncolni,és nem érzed feszélyezve magad.Hülyeség,hogy egy étterembe nem lehet menni farmerba.Miért is? Biztos vagyok benne,hogy nem a Gundel étterembe mennek,hanem csak egy helyi kis étterembe.Abban is biztos vagyok,hogy nem a kérdező lesz az egyetlen aki farmerben lesz.Amúgy meg vannak tökjó farmerok amik tök jól néznek ki,nőiesek,szépek,és nem 20 ezerbe kerül.A lényeg,hogyha farmerba mész akkor ne pólót vegyél fel rá..Egy szép inggel,vagy egy elegáns övvel csinos nő lehetsz..

A fekete szövetgatyát felejtsd el,nem temetésre mész,mulatni fogsz!

2010. dec. 30. 19:08
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly szilveszterkor én is étteremben voltam,és előtte én is megkérdeztem mibe menjek,mert szívem szerint farmerba és az egyik kedvenc pulcsimba mentem volna..De többen írták,hogy a farmert felejtsem el,mert mindenki kosztümben,lesz,és mindenki szolidan ki fog öltözni..Én hülye ahelyett,hogy felhívtam volna pár embert akik szintén oda jöttek,a gyakori kérdések válaszaira hallgattam.Kár volt.Szinte mindenki farmerban volt.A férfiak zöme is farmer vagy kord gatya..Én meg ott voltam a kényelmetlen kiskosztümben...Pedig 30-as korosztályból voltak a legtöbben..Ennyit arról,hogy nem illik farmerba menni.

Kérdező:Inkább hívj fel telefonon olyan embereket akik szintén ott lesznek az étterembe és kérdezd meg,hogy ők mit fognak viselni..Nehogy úgy járj mint én..

34/N

2010. dec. 30. 19:13
 16/26 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

19:13-sal értek egyet. Nyugodtan hívj fel valakit a meghívottak közül mibe mennek. Egyáltalán nem égő.

Érezd jól magadat!

2010. dec. 30. 19:19
 17/26 anonim ***** válasza:
Ekkora felhajtás egy éttermi buli miatt, jézusom. Sötét csőfarmer, egy elegáns, de dögös felső, egy platformos magassarkú, hajad kiengedve, aztán bombanő vagy. Nem operába megy, hanem egy buliba, ahol jól kell éreznie magát és lenyűgözni a pasikat a külsejével.
2010. dec. 30. 19:24
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Arra gondoltam a fekete szoknyához van egy párducmintás felsőm. Lehet azt veszem fel. Vagy hugomnak van olyan nacija ami olyan cicababás:D fekete passzos és mintás. Nagyon szép. lehet,h abba megyek. Este ruhapróbát tartok:D. Csak az a baj, h megfáztam.
2010. dec. 30. 19:33
 19/26 anonim ***** válasza:

"A fekete szoknya egy szép selyemblúzzal megfelelő."

Nem iskolai ünnepségre készül a kérdező, hanem szilveszteri buliba.

Kérdezz meg valakit, de szerintem nyugodtan menj farmerban. Ahogy az utolsó is írta egy sötétebb csőfarmer, magassarkúval és egy elegánsabb felsővel, nagyon jól néz ki. Sminkeld ki magad erősebben, csináld meg a hajadat és tök jól fogsz kinézni.

2010. dec. 30. 19:36
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Most én is ruhapróbát tartottam, még be kell csavarnom a hajam meg le kell hamvasítanom. Én sem tudok két felső között dönteni.

Azt nem tudom mi lesz velem, mert 178 cm vagyok és a csizmám sarka 8,5 cm és tű :) Fasza lesz, de legalább meglátom ki az igazán magas férfi :D

Nekem van egy ezüst passzos topom olyan elegáns, mintha fémből lenne tényleg, baromi jól néz ki, van egy fekete szövetnadrágom, meg ez a szürke magassarkú csizma.

Vagy van még egy totál elegáns felsőm (turiba találtam anno) kék és van benne egy fémrúd a nyakánál, imádom, anyukám szerint azt kellene felvennem de passz.

Szívem szerint a feketefehér mellkidobós felsőmet venném fel, az is nagyon elegáns, csak mélyen dekoltált, de azt pedig mindenki leszavazta, mondván vacsorára való, de szórakozni nem. Szóval még ötletelek.

Édesapám szerint úgy nézek ki mindegyikben, mint egy kocsiról leöntött sóderhalom :D Szóval azért a tanácsok remekek :DDD

Hívj fel pár embert :)

21/N

2010. dec. 30. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!