A szilvesztert egy éttermi buliban töltjük. Szerintetek lehet menni farmerba? Estélyi ruhám nincs.
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 18:19
21/26 anonim válasza:
Én farmert nem vennék fel étterembe (gondolom, itt nem vmi sarki kifőzdéről vagy gyorskajáldáról van szó), maximum ha nagyon sötét és elegáns, jó minőségű darab... de sztem akkor sem. Én inkább a szoknyát választanám a helyedben vagy akármilyen más kicsit elegánsabb nadrágot.
22/26 anonim válasza:
szerintem vegyél fel valami sötét csőfarmert elegáns felsővel és cipővel, vagy cicanadrágot (nem tudom mennyire szereted) tunikával vagy hosszított felsővel, szintén magas sarkú elegáns cipővel.
23/26 anonim válasza:
farmer felállított gallérú inggel legjobb választás
24/26 A kérdező kommentje:
Szendált szoktak felvenni ilyenkor? Bocsi a hülye kérdésekért de most megyünk először ilyen helyre. Van egy nagyon jó magassarkúm amibe birok is menni meg minden. És azt gondoltam estére.
2010. dec. 31. 09:19
25/26 Egyszerű huszonéves válasza:
Milyen volt a buli? Mibe voltál?
26/26 A kérdező kommentje:
Jó volt köszi:D. Meg voltam és vagyok fázva ,így az ízeket szinte nem is éreztem. Hosszú fekete szoknyába harisnyával magassarkú szandál és leopárdmintás felső.
2011. jan. 2. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!