Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki hogyan tölti a szilvesztert...

Ki hogyan tölti a szilvesztert? Egyedül/buliban?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 14:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
Baráti körrel. Átmegyünk valamelyikünkhöz, és társasozunk, játszunk éjszaka, jól érezzük magunkat. Tavaly csináltuk azt először, és mindenkinek nagyon bejött.
2015. okt. 26. 10:17
 12/19 anonim válasza:
100%
Valoszínűleg haverokkal házibuliban :)
2015. okt. 30. 23:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
mint mindig. lazasan, faradtan, elvegyulve
2015. nov. 1. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Öszzeverödünk úgy 5 kor kb 5 en haverok járjuk a várost, közben hülyülünk és non stop pyrózunk (tüzijáték sikoly katyusa stb, közbe betérünk valamelyikünkhöz ott iszunk kicsit aztán csapatás tovább.

Hajnal 5 kor kb meg hazamegyünk hulla fáradtan csengö füllel.

Ez van kb 3 éve már minden évben.

Haverok, kevés alkohol, nameg PYRO PYRO PYROPYRO

Lehet bennünk van a hiba, de mi kb nem birnánk ki egy asztalnál ücsörögve csendben iszogatni beszélgetni, diszkót meg nem szeressük XD

Tavaly mínusz 8 fokban csapattuk 12 órán keresztül az utcán.

Hát nem egy szokványos szilveszterezö banda vagyunk az biztos:p

2015. nov. 9. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül , illetve a kutyámmal. "Buli" van itt elég körülöttem ( betonlakó vagyok, 10emeletes házakkal körülvéve), úgyhogy elsején bokáig járunk a törött pezsgős-borosüvegek szilánkjain, a petárdák maradékaiban, egyéb "kultúrális" örökségben.

TVműsor nem köt le, marad a könyv, vagy internet. Elsején Kb. 2-3 órától általában

még aludni is lehet...

Egyébként meg : Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Boldog új évet mindenkinek! :)

2015. nov. 15. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé magamnakvaló vagyok, tehát egyedül...de korábbi tapasztalatok alapján is úgy "egészséges"! A szomszéd kislány felügyeletével, illetve olvasással elleszek.
2015. nov. 19. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyedul. hivjatok ,ha buli van. kijev ukrajna
2015. nov. 19. 21:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal töltöm a szilvesztert. :) Még nem tudjuk pontosan, hogy hogyan ünneplünk. Vagy elmegyünk a barátokkal bulizni, vagy csak otthon ünneplünk..amihez kedvünk lesz. :)
2015. nov. 22. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
00.20 as vagyok és egy érdekes jelenség keltette fel a figyelmemet. Akik azt irták hogy egyedül stb... azok mind 100 százalékban hasznosak, én meg le vagyok pontozva csak mert őszintén megirtam hogy mi nyomjuk neki az utcán haverokkal és gondolom a sok egyedül szilveszterezőnek bökte a csőrét és lepontoztak....
2016. jan. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!