Akármeik piacon megtalálod Szilveszterkor csak jól szét kell nézned ;)
2015. máj. 6. 02:31
12/34 vyrob válasza:
Romániában és Magyarországon csak ebben a két országban nem lehet. a Románok átveték tőlünk ezt a csicska törvényt 2006 ban . Mondhatom ők is azóta szivnak a fekete piaccal ugy mint mi XD a hátár megszünés elött 2005 ben egy évell a sengeni csatlakozás elött betiltani nálunk a petárdát Lampert Monika te primitiv csökentképességü agyhalott barom kinek agya felér egy maréknyi molylepkével menj a rákba ! Ilyen primitiv Polititukus némbert nem szart mindig az ország !
2015. máj. 8. 10:45
13/34 vyrob válasza:
Amugy Ha kell kimész Érte Szlovákiába párkányba oszt veszel. Vagy akár melyik Európai országba :) Egész évben lehet kapni mindenhól az euban ahol értelmes a vezetőség és az embereket nem majmoként kezelik !
2015. máj. 8. 10:48
14/34 anonim válasza:
Be van tiltva igen.
Soha sem lehet venni, és sehol.
Elvileg a bűntetés tárolásért 50k, használatért 150k.
Nem nagy az esélye hogy megbűntetnek (majdbem semmi) de ha igen akkor erre számíts.
Szilveszter környékén "pult alól" lehet venni, de fontos, hogy SOHA ne vegyél ilyen szedett vetett majomtól.
Ahogy vyrob írta, el kell menni, és venni. Szlovákia, Ausztria, Ukrajna...mindenhol lehet venni majdnem.
2015. máj. 8. 14:32
15/34 Tom Benko válasza:
@vyrob: Amíg a sok primitív majom nem képes épelméjűen használni, addig maradjon is betiltva. Tudod milyen élmény éjjel két rettegő gyereket vigasztalni, csak mert valami szarcsimbók pufogtatni vágyott? (Aminek amúgy sem látom értelmét, de ez már mellékes.) Tudod, mekkora élmény a szilveszter éjjelét ünneplés helyett ablaküvegezéssel tölteni, amit egy hozzávágott petárda okozott? Hogy a rengeteg petárda okozta sérülést ne is vegyük számításba...
2015. máj. 9. 09:07
16/34 A kérdező kommentje:
barcson szokott lenni a lidlinél ilyen vásár ott úgy tudom hogy petárdát is lehet.....
2015. máj. 9. 09:13
17/34 anonim válasza:
Tom Benko-
Igazad van azzal kapcsilatban, hogy rengeteg a hülye, ezen kívül zavar egyes embereket, de az, hogy valakinek nem tetszik még önmagában nem indok arra, hogy tiltva legyen.
Ennyi erővel a tüzijáték is durran meg be is lehet bele lőni az ablakot. Az az igazság, hogy nem csak a használókkal van a gond, hanem azzal is hogy aki nem használja az intoleráns a tüzijátékozókkal szemben. Nem gondolom, hogy minden èvben akad olyan barom aki belövi az ablakodat...
Kedves kérdező. Magyarországon legálisan sehol sem fogsz venni petárdát. A lidl előtt a konténerben tüzijátékot árusítanak. Ott nincs petárda.
2015. máj. 9. 22:21
18/34 Tom Benko válasza:
Itt nem csak az ablakról volt szó, ne tereld el a témát.
2015. máj. 10. 10:05
19/34 anonim válasza:
Nem értem miért tereltem el a témát.
A kérdező kérdésére válaszoltam, a te válaszodhoz pedig írtam egy megjegyzést, amihez tartom is magam. Mert igazad van, hogy sok a hülye, megértem, hogy a gyerekeid félnek tőle, DE
"Valami szarcsimbóknak puffogtatni támadt kedve"
Ez általánosítás, nem beszélve arról hogy szilveszterkor szabad.
Azt is elhiszam, hogy egyszer belőtték az ablakodat, meg, hogy volt pár kellemetlen szilvesztered. De ezt kb úgy fejezted ki, mintha ez minden évben így lenne.
2015. máj. 10. 15:35
20/34 vyrob válasza:
Tom Benko NE maradjon tiltva mert csak nálunk meg a románoknál tilos mindenhól szabad az euban szerinted ez igy jó ? Ajánlom nézd meg a 2009 es Eu törvényt amely kimondja minden petárda mostmár kanocos még a legkisebbek is hosszú gyujtó zsinorral vannak elátva ! Amugy egyik ismerősömnek Berugták az ablakát focilabdával és bent a két éves kisfia gyakorlatilag bepisilt a félelemtől akkorát szólt, most akkor tiltsuk Be A focilabdát mert valaki nem tudja hogy kell használni ? Másik ismerősömnek meg kövel meg üveggel dobták ki az ablakát a követ is be kéne tiltani nem beszélve az üvegről tényleg az eszközt kell tiltani ? Vagy inkább a hülyéket ? A fekete piacon idén is a legtöbb petárda 2004 es évjáratu volt de 2002 es is akadt ez szereinted biztonságos ? Akkor meg is válaszoltuk a kérdést hogy miért volt annyi baleset hát ezért ! Mert ostoba törvény nem engedi hogy biztonságos kanocos petárdákat lehessen ithon használni mint az euban . Jó a régi dörzsfejes veszélyes amit a piacon most is árulnak az hogy 11 éve lejárt ? kit érdekel jó az nekünk ! >:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!