Mi a túróért tiltják Magyarországon a petárdát?
Miért tiltják mind a tárolását,mind pedig a használatát?
Ilyen hülyeséget. Jó lenne ha legalizálnák.
A magyar törvényhozásban ne keress logikát.
A magyar gondolkodásmód néha nagyon kacifántos , logikátlan és furcsa tud lenni.
Például a gimnázium ahova jártam , elkezdtek télen festeni....
Nem.
A petárdát lehet normálisan is használni.
Nem emberek közzé dobni,meg vagyontárgyak közzé stb,hanem normálisan petárdázni.
A másik.
És úgy lehetne legálisan dobálni pl. egy szülinapi zsúron akár nyáron is nemcsak szilveszterkor,vagy a belvárosban is,de normálisan ahogy előbb felsoroltam.
"A petárdát lehet normálisan is használni"
Akkor miért sérültek sokan meg? Miért ment sok szerencsétlen kutya világgá!
ha mindenki "normálisan" használná, akkor nem lenne semmi baj
de nem így van
ezért teljesen rendben van a tiltás
Aki akarja egész évben be tudja szerezni és használni. A tiltásnak én sem látom sok értelmét.
Bár oké, sok hülye van, ez igaz, de itthon az egész pirotechnika elég érdekesen van szabályozva.....
"Lehet normálisan is használni, de az emberek (főképp fiatalok) legnagyobb része nem úgy használja."
Ez a kulcsmondat, a magyar emberekkel sajnos el tud szaladni a ló ha ilyen dolgokról van szó, és tuti elkezdik egymásra dobálni, meg ezzel szórakozni hogy mit robbantsanak fel vele. Plusz ez azért egy veszélyes pirotechnikai eszköz, amiből mindenki megveszi a legolcsóbbat a piacon, aztán vagy a kezében robban, vagy sehogy.
Plusz az égvilágon semmi értelme nincs, most meg azért hogy a hülyegyerekek durrogtassák az utcán felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!