Mi a túróért tiltják Magyarországon a petárdát?
Miért tiltják mind a tárolását,mind pedig a használatát?
Ilyen hülyeséget. Jó lenne ha legalizálnák.
"parlamenti képviselők hoztak egy ilyen idiota szarra nem jó törvényt 2005 ben pedig tudták hogy jön a sengeni csatlakozás"
Ez jó, sok köze van a Schengeni belső határoknak a petárdához... :D
A Schengeni csatlakozás csak a határellenőrzést szünteti meg 2 tagország között.
Aztán ki nem sz*rja le, hogy betiltották? :D
Illegálisan akkor is lehet venni.
Mi is szoktunk, bár faluhelyen lakok ott azért jobban lehet illegálisan használni, mint városban.
Egyébként meg az égvilágon semmit nem értek el vele.
A tűzijáték is ugyanolyan veszélyes. Az állatok pedig attól is ugyanúgy megrémülnek.
Az első válaszoló jól leírta.
Amúgy B.Ú.É.K.!
@11:21: SOHA, ismétlem SOHA nem veszítette el még senki sem a kezét petárda miatt.
Hidd el.
A legdurvább eset is maximum az, ha valamelyik idióta marokra szorítja a petárda közepét, akkor 1-2 ujját roncsolhatja, ha nagyon peche van.
De ez nagyon extrém eset, szinte lehetetlen előidézni...
Jaj, mi ez a sablonduma.
"Jaj szegény Morzsi elszökött, mert nem vagyok képes bezárni másfél napra amíg durrogtatnak, jujj csúnya huligánok"
Meg ez a szívbetegek mellé dobás, édes jó istenem, ha szívbeteg mi az isten véreres dildóját járkál szilveszter éjjel, amikor tudják, hogy a gyerekek dobálgatják az utakon.
Amúgy, amióta (má jó régen) van ez a rendelet a petárda betiltásáról, azóta szerintem többen petárdáznak mint előtte.
Arra nem tudok mit mondani, hogy emberekre, meg állatra dobják, az nem az én gondom. Én sem megyek sehova szilveszter éjjel, nem ténfergek az utcába meg diszkóba stb..
Aki akarja, az ígyis-úgyis szerez, és megdobálja vele a szomszédasszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!