Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a túróért tiltják Magyarors...

Mi a túróért tiltják Magyarországon a petárdát?

Figyelt kérdés

Miért tiltják mind a tárolását,mind pedig a használatát?

Ilyen hülyeséget. Jó lenne ha legalizálnák.

2012. nov. 26. 21:41
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
6%
Én a petárda lényegét sem értem. Mi a jó abban ha robban egyet és kész? A tűzijátékot még megértem mert az látványosabb. Aki durrogtatást akar hallgatni menjen Szíriába és álljon be az ellenzékiekhez. Garantálom a nap durrogtatást, de nem petárdákkal...
2012. dec. 30. 17:16
 42/52 anonim ***** válasza:
6%
azért mert a kutyák félek ! az én kutyám is...
2013. jan. 1. 00:28
 43/52 anonim ***** válasza:
0%
és azért is mert h*lye fegyver!
2013. jan. 1. 00:28
 44/52 vyrob ***** válasza:
53%
azért mert hülyék a parlamenti képviselők hoztak egy ilyen idiota szarra nem jó törvényt 2005 ben pedig tudták hogy jön a sengeni csatlakozás de nem törödtek ezzel azt mondták már pedig mi be tiltjuk mert rinyáltak az álatvédök hogy uristen mi semit nemtudunk kibirni még a szilveszteri petárda durogtatást sem. és ezek a kis degek az idiota hülye lampert monikával az élen intézték el hogy betiltsa a petárdát pedig az értelmeseb juhász gábor mondta semmi értelme nem lenne a tiltásnak mert jön a sengen de halgatott is valaki rá mindenki az idióta lampertre aki az ortodox zsidok elött is leégette magát régebben ezért tiltották be és utána az tetszett hogy végül is semmit nem értek el vele mert az emberek ha nem tudták minőségileg bevizsgált petárdát megvenni a boltban megvették a régi lejárt szavatoságuakat a fekete piacon ezzel együtt szaporodtak a balesetek és a házikészitésü petárdák is hát ezt érték csak el. vagy szlovákokat osztrákokat gazdagitjuk minden évben mert nálunk a durranó artalmatlan petárda birtoklása is már 100000 ft ausztriába meg egész évbe kapsz akár ápiszban is 150 ft ért egy 100 as csomagot.kérdezővel teljes mértékben egyetértek
2013. szept. 2. 23:16
 45/52 anonim ***** válasza:
0%

"parlamenti képviselők hoztak egy ilyen idiota szarra nem jó törvényt 2005 ben pedig tudták hogy jön a sengeni csatlakozás"

Ez jó, sok köze van a Schengeni belső határoknak a petárdához... :D

A Schengeni csatlakozás csak a határellenőrzést szünteti meg 2 tagország között.

2013. dec. 5. 11:30
 46/52 vyrob ***** válasza:
100%
igen is az a köze a petárdákhoz ahogy mondod : hogy igy egyáltalán nem tudják ellenőrizni a határnál mert mindenki azt hoz be amit akar ezért volt baromság betiltani :)
2013. dec. 5. 20:57
 47/52 anonim ***** válasza:
23%

Aztán ki nem sz*rja le, hogy betiltották? :D

Illegálisan akkor is lehet venni.

Mi is szoktunk, bár faluhelyen lakok ott azért jobban lehet illegálisan használni, mint városban.

Egyébként meg az égvilágon semmit nem értek el vele.

A tűzijáték is ugyanolyan veszélyes. Az állatok pedig attól is ugyanúgy megrémülnek.

Az első válaszoló jól leírta.

Amúgy B.Ú.É.K.!

2014. dec. 31. 19:35
 48/52 anonim ***** válasza:
31%
Nincs év, hogy valaki nem vakulna meg tőle vagy nem veszítené el a fél kezét. Talán ezért? Vagy mert állatok sokaságát rémiszti halálra vagy teszi kóborrá? Vagy mert részeg hülyegyerekek szórakozása?
2015. jan. 1. 11:21
 49/52 anonim ***** válasza:
47%

@11:21: SOHA, ismétlem SOHA nem veszítette el még senki sem a kezét petárda miatt.

Hidd el.

A legdurvább eset is maximum az, ha valamelyik idióta marokra szorítja a petárda közepét, akkor 1-2 ujját roncsolhatja, ha nagyon peche van.

De ez nagyon extrém eset, szinte lehetetlen előidézni...

2015. jan. 1. 18:34
 50/52 anonim válasza:

Jaj, mi ez a sablonduma.

"Jaj szegény Morzsi elszökött, mert nem vagyok képes bezárni másfél napra amíg durrogtatnak, jujj csúnya huligánok"

Meg ez a szívbetegek mellé dobás, édes jó istenem, ha szívbeteg mi az isten véreres dildóját járkál szilveszter éjjel, amikor tudják, hogy a gyerekek dobálgatják az utakon.

Amúgy, amióta (má jó régen) van ez a rendelet a petárda betiltásáról, azóta szerintem többen petárdáznak mint előtte.

Arra nem tudok mit mondani, hogy emberekre, meg állatra dobják, az nem az én gondom. Én sem megyek sehova szilveszter éjjel, nem ténfergek az utcába meg diszkóba stb..

Aki akarja, az ígyis-úgyis szerez, és megdobálja vele a szomszédasszonyt.

2017. dec. 29. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!