Szerintetek joggal fáj, hogy nélkülem megy a párom egy szilveszteri bulira?
Figyelt kérdés
Még novemberben megbeszéltük ,hogy a barátnőimmel meg néhány barátjával közösen megyünk bulizni ,csak ma bejelentette ,hogy lesz egy baráti hangulatú céges buli ahova a közép és a felső vezetőket hívták meg és a párjukat.Ez még nem gond mondtam ,hogy akkor lemondom a barátainkkal és oda megyünk.Erre bejelenti ,hogy ő egyedül fog menni ,de miértet nem mond2014. dec. 3. 19:03
11/22 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatot én nem is nevezném párkapcsolatnak, szerintem akkor nem a párod.
12/22 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat. De ha még annak is nevezed, már nem sokáig lesz az.
13/22 anonim válasza:
Ha minden ok nélkül közölné, hogy nem kísérhetem el egy olyan buliba, ahova egyébként én is meg vagyok hívva, csomagolnám is a cuccaimat. Mert vagy valóban szégyell, vagy nőzik a munkahelyén. Szerintem nincs más értelmes magyarázat. Nálam pedig mindkettő szakító ok...
14/22 anonim válasza:
Ez a pasi egy kisstílű senki. Egy másik nőcivel akar menni, de ahhoz már nem ember, hogy őszinte legyen. Karácsony ide, karácsony oda, szépen ints neki egy pá-t:)
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy a főnökasszonyánál akarja kicsit "építgetni a karrierjét".
16/22 anonim válasza:
Szerintem azert nem issz mert ott a munka.h. van valakije...titkos viszony! Mi masert nem akarna teged vinni??
17/22 anonim válasza:
16 Te mit ittál, hogy 2 mondatot nem tudsz helyesen leírni?:DD
18/22 anonim válasza:
Biztos meg akarja dönteni valamelyik koleganőjét mint amúgy ilyenkor a filmekbe szokott lenni biztos erre számít.
19/22 smbence válasza:
Jogos.:)
Mindenképpen faggasd ki.
20/22 anonim válasza:
Kosztolányi Dezső Kulcs című novellája jutott erről eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!