Szerintetek joggal fáj, hogy nélkülem megy a párom egy szilveszteri bulira?
vagy a párjával megy, aki abban a környezetben nem te vagy...
perzse ez csak feltételezés, de más okot el nem tudok képzelni
Bocs, de ez sokkal durvább, mint amilyennek tűnik. A szilveszter még akkor is fontos az embereknek, ha azt hiszik, hogy nem az. Ezért mindig vigyázok rá, hogy a párommal töltsem. Anno, kb. 20 évesen egyszer én is külön buliztam a páromtól, akkor abban a buliban megjegyezte egy fiú, hogy ez nagyon nem oké, hogy nincs itt a párom, akkor még nem gondolkodtam rajta sokat, 2 hét múlva viszont szakítottam vele, beláttam, hogy csak magamat ámítom, már az új évet se akarom vele megünnepelni és teljesen elegem van belőle, csak a szép emlékek tartottak mellette.
A te helyzeted még rosszabb, hiszen mindenki viheti a párját is, téged pedig nem akar odavinni a párod, vagy már eleve más nőt visz, vagy szerintem részéről itt van kb. befejezve ez a kapcsolat, csak egyenlőre nem mondta meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!